filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Met een natuurlijke gezichtsscrub laat je je huid weer stralen. Je gezicht scrubben met natuurlijke korrel zorgt voor een prachtige glow.

Een natuurlijke scrub voor het gezicht zorgt voor een stralende huid zonder lijntjes en oneffenheden. Door wekelijks je gezicht te scrubben krijg je een huid die straalt. Wil je af van lijntjes, een onzuivere huid of een doffe uitstraling? Gebruik dan de gezichtsscrub van MetOlijf!

Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Messinian Spa Face & Body scrub cactus

Een natuurlijke face & body scrub met cactus om van te houden en om er op je stralendst uit te zien.

10,95

visibility
shopping_cart

Macrovita Face peeling

Onze gezichtspeeling is een verwennerij, zeker de gezichtspeeling op basis van olijfolie.

12,95

visibility
shopping_cart

Aromaesti Lava Rock face scrub (zakje)

Deze natuurlijke scrub, op basis van vulkanisch zand, scrubt de huid op heel subtiele wijze, waardoor je een zuivere en rustige huid krijgt.

1,95

visibility
shopping_cart

Olive-elia Exfoliërende gezicht en lichaamsreiniging

De exfoliërende gel is een milde scrub voor het lichaam en gezicht. Werkstoffen worden dieper opgenomen en de huid gaat weer stralen.

10,95

visibility
shopping_cart

Olive-elia Face Peeling

Een natuurlijke scrub op basis van vermalen olijfpitten. Voor intense huidvernieuwing. Probeer nu!

12,95

visibility
shopping_cart

Mythos Face peeling

Geniet van een stralende en egale huid met de scrubhandschoen, speciaal voor het gezicht. 100% natuurlijk!

3,95

visibility
shopping_cart

Rizes Face & body scrub

Een lichaams- en gezichtsscrub bomvol antioxidanten voor intense huidverjonging.

6,95

visibility
shopping_cart

Aromaesti Lava Rock face scrub

Deze natuurlijke scrub, op basis van vulkanisch zand, scrubt de huid op heel subtiele wijze, waardoor je een zuivere en rustige huid krijgt.

10,95

visibility

Herbolive Gezichtsscrub

Met deze gezichtsscrub, verrijkt met antioxidanten, bereik je een stralende, egale en gezonde huid.

4,95

Waarom een gezichtsscrub?

Het gezicht scrubben zorgt voor een stralende, zijdezachte en egale huid; dat zie je direct na elke keer dat je het gebruikt! Door wekelijks een gezichtsscrub te gebruiken verminder je fijne lijntjes, kun je een te te droge of juist vette huid aanpakken en geef je je gezicht een stralende, opgefriste teint. Doordat het teveel aan dode huidcellen wordt verwijderd, kan de lichtinval beter reflecteren, dit resulteert in een fantastische natuurlijke 'glow'. Daarnaast vormen de actieve werkstoffen het hart van de gezichtsscrub; daarom vind je in onze gezichtsscrubs uitsluitend de beste natuurlijke plantextracten, vitaminen en huidverjongende oliën. Zo krijg jij de mooiste huid van je leven. Voeg daarom eens een gezichtsscrub toe aan je verzorgingsroutine en houd van je huid.

De juiste gezichtsscrub voor jouw huidtype

Elke huid is anders en elk huidtype heeft ook z'n eigen grillen en eigenaardigheden. Waarbij de een juist een vette t-zone heeft in de zomer, kan voor de ander juist het omgekeerde betekenen. Het huidtype (droog, normaal, gecombineerd, aging of vet) is een goede indicator om vervolgens te kijken naar welke verzorgingsproducten jouw huidproblemen aan kunnen pakken. Maar met een milde gezichtsscrub ben je de verzorging al een stap voor. Je gezicht scrubben - op een hele milde, rustige manier - geeft je huid ruimte om nieuwe huidcellen aan te maken en naar het oppervlak te halen. Je versnelt door het scrubben van je gezicht de huidvernieuwing, waardoor je teint egaliseert, pigmentvlekjes kunnen vervagen (tenzij je daar een goede pigmentvlekkencrème bij gebruikt) en fijne lijntjes kunnen worden verminderd. Je gezicht scrubben is dus goed voor je huid - en dat zie je al na de eerste keer dat je 'm hebt gebruikt!

Wanneer kun je beter niet je gezicht scrubben?

Als je last hebt van acne is het verstandiger om nog even niet te scrubben. Hoewel er jarenlang beweerd is dat scrubben goed zou zijn voor actieve acne, blijkt het helaas het tegenovergestelde zijn: je kunt door een gezichtsscrub de bacteriën verspreiden, waardoor de huid meer acne kan ontwikkelen. In het geval van acne kun je bijvoorbeeld een van onze kleimaskers gebruiken en die aanlengen met een beetje water. Scrub die heel zachtjes over de huid (alsof je je huid streelt), laat intrekken en opdrogen en spoel goed af.| Meer