Brands Customer service
checkmark

Ordered today, shipped today!

checkmark

Personal advice

checkmark

Free samples

webshop keurmerk
Home /


 

Marlon en Mark zijn sinds maart 2014 de eigenaars van MetOlijf.nl, jouw online specialisten in duurzame en natuurlijke cosmetica. Na een jarenlange zoektocht zijn ze uiteindelijk terechtgekomen bij Griekse cosmetica. Volledig dierproefvrij, zonder gebruik van parabenen, SLS, alcohol en chemicaliën. Goed voor jezelf en goed voor het milieu.

Natuurlijke cosmetica

Natuurlijke cosmetica klinkt heel vanzelfsprekend, maar wat is het eigenlijk? En kan een product uit honderd procent organische bestanddelen bestaan? De natuurlijke cosmeticamerken die worden aangeboden op Met Olijf zijn al jaren op zoek naar de beste ingrediënten om te gebruiken in hun crèmes, lotions, shampoos en verzorgingsproducten. De Griekse familiebedrijven combineren al decennialang de nieuwste wetenschappelijke inzichten met krachtige antioxidanten uit de natuur. Daarom gebruiken we geen vaseline, maar shea butter. Geen microbeads, maar vermalen olijfpitten. Geen SLS, maar een schuim op basis van kokosnoot. Geen parabenen, maar vitaminen. MetOlijf.nl levert daarom alleen de beste natuurlijke cosmetica, die niet alleen lekker aanvoelen, maar ook daadwerkelijk de huid verbeteren.

Waarom de natuurlijke cosmetica van MetOlijf.nl?

Live, deskundig, maar bovenal eerlijk advies

Eerlijkheid duurt het langst; helemaal als het om je verzorging gaat. Daarom vind je bij elk product de exacte hoeveelheid biologische en organische (actieve) ingrediënten, én de complete ingrediëntenlijst. Alle producten zijn uitvoerig getest en hun effectiviteit is bewezen. Die lees je ook terug in de reviews, maar je kunt natuurlijk ook altijd je vragen stellen op de chat. Mark is jouw huidspecialist die je alles kan vertellen over het product, de werking, wat je ervan kunt verwachten en hoe je het product het beste gebruikt. Haal alles uit je cosmetica met ons live, deskundige advies en transparante productspecificaties en –reviews.

Persoonlijke service, met nét dat beetje extra

Je bent bij ons geen nummer. Daar houden we zelf namelijk ook absoluut niet van. We kennen al onze vaste klanten en vinden het fijn om je ervaringen te horen. Daarom vind je bij elke bestelling een handgeschreven extraatje en bijpassende samples. Van de meeste van onze klanten weten we hun voorkeuren qua samples; maar als je zelf ook eens een bepaalde sample wil proberen, kun je dat altijd aangeven in het opmerkingenveld bij het bestelproces.

Een enorm aanbod, maar we kennen elke producent

Sterker nog; elk jaar gaan we bij onze fabrikanten langs. Het voordeel van Griekse cosmetica is niet alleen de hartelijkheid van de fabrikanten (het zijn allemaal familiebedrijven met soms wel meer dan vijftig jaar ervaring), maar ook de topkwaliteit van de actieve ingrediënten. De Griekse schoonheid vind je terug in elk product. Zonder poespas, zonder onnodige toevoegingen – en tegen een eerlijke prijs. Zo krijgen ook de boeren, waar alle actieve ingrediënten vandaan komen, een eerlijke prijs. Dat merk je ook terug in de cosmetica; de kwaliteit is constant, van het hoogste niveau.

Geen verborgen ingrediënten of ‘greenwashing’

Greenwashing is dé manier om cosmetica groener te laten lijken. Door bijvoorbeeld ‘parfum’ weg te halen en dat onder de noemer ‘melange aan essentiële oliën’ te scharen. Het is allebei exact hetzelfde, maar vinden wij niet nodig. Je wilt toch weten wat er in je product zit? Daarom staat bij ons overal de officiële INCI-benaming. Zo weet je direct wat er in je product zit, zonder marketingopsmuk.

Jij bent het succes van MetOlijf.nl

Want zonder jouw feedback, loyaliteit en eerlijke mening zijn we nergens. Ben je daarom op zoek naar een product dat je op vakantie bent tegengekomen, maar hier niet kunt vinden? Dan gaan wij proberen om het naar Nederland te halen. Ben je helemaal verzot op een product? Dan kunnen we je persoonlijk adviseren om ook soortgelijke producten eens uit te proberen. Ben je juist helemaal niet blij met een product? Dan zoeken wij een passende oplossing. Met een aanbod wat uit meer dan 650 producten bestaat, zit er altijd iets bij wat perfect aansluit op jouw wensen, behoeften en eisen.

99% van de klanten beveelt ons aan

Natuurlijk willen we dat 100% tevreden is, maar er moet altijd iets zijn wat ons scherp houdt. Daarom zetten wij altijd die extra stap, blijven we wat langer op de zaak om last-minute bestellingen te verwerken en zijn we verslaafd aan klanttevredenheid. We hopen daarom dat je met net zoveel plezier shopt bij MetOlijf, als dat wij ervaren bij het inpakken van de bestellingen.

Je pakt altijd uit bij MetOlijf.nl 

Uitpakken moet als een cadeautje voelen. Probeer het zelf eens uit; plaats een bestelling en laat je verrassen. Laat je weten wat je ervan vindt? Dat kan door middel van de chat, de mail, de telefoon of via Facebook Messenger. Hoe je ons ook wilt bereiken; we zijn er voor je. En je pakt nóg lekkerder uit als je weet dat je bestelling duurzaam verzonden is. Daarom verpakken wij uitsluitend de bestelling in FSC-gecertificeerd karton en zijn de vulkorrels 100% biologisch afbreekbaar. De vulkorrels kunnen dus gewoon in het GFT-afval. Wij gaan de plastic soep tegen, dus daarom géén plastic in onze verzenddozen. Heerlijk toch?

Kunnen we je ergens bij helpen? Heb je een gedegen productadvies nodig of ben je benieuwd welke ingrediënten jou kunnen helpen aan het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid? Je kunt ons altijd bellen, mailen of met ons chatten. En ben je toevallig in de buurt van Haarlem? Kom dan gerust eens langs in onze showroom! De koffie (of een gezellig wijntje) staat klaar en we helpen je graag in de zoektocht naar persoonlijke, natuurlijke cosmetica die bij jou past. 
 
Vragen? Opmerkingen? Complimentjes of klachten? Laat het ons weten via +31 (0)23 583 1985, de chat rechts onderin onze webshop of klantenservice@metolijf.nl
 
Groetjes!
 
Marlon en Mark