filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Met de reisverpakking haarverzorging geniet je ook op reis van je favoriete natuurlijke haarverzorging. Compact qua formaat en nooit meer dan 100 ml; je kunt je producten ideaal in je handbagage laten zitten als je met het vliegtuig op vakantie gaat. Geen gedoe, je hoeft niets in te checken en je geniet overal van een stralende coupe.

Bezig met laden...
33%
visibility
shopping_cart

Olive & Argan -40ml- reisset

Een heerlijk reisset van onze Olive & Argan lijn inclusief gratis, prachtig reisetui.

14,95

9,95

31%
visibility
shopping_cart

Messinian Spa Complete reisset 1

Op reis? Neem dan dit complete reissetje mee. Bevat een douchegel, shampoo, conditioner en bodylotion.

12,95

8,95

visibility
shopping_cart

Olive-elia Revitaliserende shampoo (100ml)

De revitaliserende shampoo van Olive-elia is er nu ook in fijne reisverpakking. Handig voor in je handbagage.

5,75

27%
visibility
shopping_cart

Olive & Argan Conditioner (100ml)

Ga je op reis? Neem dan de arganolie conditioner reisverpakking mee. Handig voor in je handbagage.

7,50

5,50

visibility
shopping_cart

Olive-elia Conditioner met olijfolie (100ml)

Onze conditioner met olijfolie voor het haar is er nu ook in handige reisverpakking. Neem je favoriete haarproducten nu mee in je handtas.

5,75

visibility

Olive-elia Tonic shampoo (100ml)

Natuurlijke shampoo op basis van olijfolie. Geeft je haar weer glans en zorgt voor een goede doorkambaarheid van het haar.

4,95

visibility
shopping_cart

Olive & Argan Haarmasker (100ml)

Met het arganolie haarmasker geef je het haar volume, veerkracht en vitaliteit. Maak het haar satijnzacht en geef het een prachtige glans...

8,95

visibility
shopping_cart

Olive-elia Hair styling spray (100ml)

Natuurlijke haarspray zonder drijfgas. Houdt het haar stevig in model, maar laat het wel op een natuurlijke manier bewegen.

7,95

Reisverpakking haarverzorging

Er is niets vervelender dan je reisverpakking haarverzorging weg te moeten gooien of alsnog in te laten checken: met onze reisverpakkingen haarverzorging hoeft dat niet. Al onze reisverpakkingen hebben namelijk niet meer dan 100 ml inhoud, waardoor je je favoriete producten gewoon mee kunt nemen op vakantie. Vergeet ze niet in een doorzichtige plastic zak te doen als je de producten in je handbagage meeneemt.

Waarom een reisverpakking haarverzorging?

In hotels hebben ze vaak compacte reisverpakkingen met haarverzorging, maar die zijn meestal ongezond voor het haar. SLS, alcohol, hardnekkige parfums; dit soort reisverpakkingen met haarverzorging zorgen er meestal voor dat je je haar uitput, waardoor het haar pluizig, droog of vaal wordt. Met de reisverpakkingen haarverzorging van MetOlijf weet je wat je meeneemt en heb je dus overal een stralende, prachtige coupe. Geen gedoe meer met SLS, shampoos die in knijpflesjes moeten worden gegoten of ander klein leed; met de reisverpakking haarverzorging van MetOlijf ga je voorbereid op reis en geniet je overal van je favoriete haarverzorging.| Meer