Merken Klantenservice
checkmark

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!

checkmark

Persoonlijk advies

checkmark

Gratis samples

webshop keurmerk
Home / Mini's / Reiswasmiddel
Toon Filters
0
Onbeperkt

Reiswasmiddel

Met een reiswasmiddel ben je op vakantie overal op voorbereid. Van vervelende wijnvlek op je favoriete witte truitje tot moddervlekken na een stevige wandeling in de bergen. Met reiswasmiddel in poedervorm of als tube reiswasmiddel neem je je favoriete reiswasmiddel overal mee naartoe.Reiswasmiddel voor elke trip

Ga je even een weekendje weg, kamperen aan de Franse kust of op een lange rondreis? Het is altijd handig om een doosje of tube reiswasmiddel mee te nemen. Met een snelle handwas kom je al een heel eind en dat scheelt weer veel gesleep met kleding en extra koffers. Nee, dan is een kleine doos of tube reiswasmiddel veel eenvoudiger en compacter. Met het reiswasmiddel doe je een kleine hoeveelheid van het wasmiddel in een emmertje lauw of koud water, leg je je kleren in de week, wrijf je eenvoudig de vlekken weg en spoel je het reiswasmiddel uit de kleding. Even laten drogen in de lucht en je kleren ruiken weer tintelfris!

Met een vakantie wasmiddel ben je goedkoop uit

Slepen met zware koffers; extra bagage die tegenwoordig gewoon ingecheckt moet worden, minder ruimte in je koffer en veel extra kleding waarvan je niet eens weet of je het gaat dragen; economisch op vakantie gaan lukt helaas niet elke keer. Maak wat meer ruimte in je koffer en geniet écht van je vakantie. Met een vakantie wasmiddel ben je gewoon goedkoper uit. Je hoeft minder mee te nemen en het wassen met een reiswasmiddel is ontzettend eenvoudig. Leg je kleding te weken in het reiswasmiddel (check natuurlijk altijd wel even van tevoren of je kleding daar geschikt voor is), wrijf het in, was het uit en laat het te drogen hangen. Ideaal voor een wasje ondergoed, shirts of bij een incidentele vlek. Je weet immers maar nooit. Daarom; neem een doosje of tube reiswasmiddel mee op vakantie en geniet altijd van stralende en frisse kleding. 

Wasmiddel op reis?

Het zal je maar gebeuren; heb je heerlijk geflaneerd aan de boulevard, geniet je van de prachtige ondergaande zon terwijl je aan je glaasje rood nipt op het terras en komt er nét de ober aan die je per ongeluk tegen je schouder stoot. Gaat je rode wijn - op je witte blouse. Een vervelende vlek die je humeur op de proef stelt, maar gelukkig heb je een doosje of tube wasmiddel op reis mee. Even in de week, uitspoelen en je geniet weer van je witte blouse - en hopelijk heb je een extra glaasje rood gekregen van de ober. 
Natuurlijk hopen we niet dat dit gebeurt, maar op vakantie kun je maar beter overal op voorbereid zijn. En wat is nu de moeite om een doosje of tube reiswasmiddel mee te nemen? Het neemt amper ruimte in beslag (de tube reiswasmiddel past zelfs gemakkelijk in je toilettas!) en je kunt gemakkelijk doseren. Het reiswasmiddel maakt ongekend goed schoon, heeft een frisse, neutrale geur en zorgt voor een schone was. Scheelt weer extra spijkerbroeken, ondergoed en ondershirts; zo kun je lekker genieten van je vakantie in plaats van te slepen met spullen en kleding. 

Tube reiswasmiddel of waspoeder

Of je nu een tube reiswasmiddel zoekt of waspoeder; MetOlijf.nl heeft het. Ga je even weg en wil je toch reiswasmiddel bij je hebben? Kies dan voor een tube reiswasmiddel: hiermee knijp je de ideale dosis uit de tube, rechtstreeks in het waswater. Ga je vaker wassen of blijf je langer weg? Dan is misschien het waspoeder wat makkelijker: voeg een schepje toe aan het waswater en leg je kleding even in de week. Maar of je nu kiest voor een tube reiswasmiddel of waspoeder voor op vakantie: de ingrediënten zorgen voor een perfecte reiniging van je was - waar je ook bent. 

Duurzaam, voordelig en effectief reiswasmiddel 

Duurzaam, voordelig, effectief en wassen op vakantie: met een reiswasmiddel ben je aan het einde van de streep goedkoper en duurzamer uit. Voeg een tube reiswasmiddel of doosje waspoeder toe aan je bagage en geniet overal, waar dan ook, van schone, perfect gewassen kleding. Heb je vragen over ons reiswasmiddel of andere reisproducten? Alles voor je weekendje weg of vakantie vind je bij MetOlijf.nl; schone, natuurlijke producten voor thuis en onderweg - voor in het vliegtuig, op de camping of op de boot. Spreek Mark aan op de chat en hij beantwoordt al je vragen. Voor productadvies of het samenstellen van een verzorgingsroutine voor thuis of op vakantie; MetOlijf.nl heeft alles voor je - zelfs duurzaam reiswasmiddel voor onderweg!