Marken Kundenservice
checkmark

Heute bestellt, heute versandt!

checkmark

Persönliche Beratung

checkmark

Kostenlose Tester

webshop keurmerk
Home / Sonne / Tanning olie
Toon Filters
0
Unbegrenzt

Tanning olie

Met een tanning olie zorg je voor de perfecte, zongebruinde kleur. Je kunt zowel de tanning oil los sprayen, maar bijvoorbeeld ook de SPF-vrije tanning olie onder je zonnebrand aanbrengen voor bescherming én een mooie bruine teint. Voor een perfecte, gouden gloed, gebruik je een tanning oil. 

Wird geladen ...
Olive-elia Tiefenbräunungsöl SPF6
Olive-elia Tiefenbräunungsöl SPF6

Pflegen Sie Ihre Haut mit diesem natürlichen Öl mit den Vitaminen E, C & F gegen Hautalterung.

€9,95

remove add
Kaufen
 Olive-elia Tiefenbräunungsöl SPF0

€9,75

remove add
Kaufen
Macrovita Deep Tan Oil LSF6
Macrovita Deep Tan Oil LSF6

Speziell für die Haut entwickelt, die bereits an die Sonne gewöhnt ist. Nährt die Haut und sorgt für eine schnelle, natürliche und gesunde Bräune.

€10,95

remove add
Kaufen
Sea 'n Sand Bräunungsöl SPF0

€12,95

remove add
Kaufen
Sea 'n Sand Bräunungsöl SPF10

€12,95

remove add
Kaufen
Sea 'n Sand Bräunungsöl SPF15

€13,95

remove add
Kaufen
Sea 'n Sand Bräunungsöl SPF20

€13,95

remove add
Kaufen
Aphrodite Tanning Oil SPF10
Aphrodite Tanning Oil SPF10

Kortdurende zonbescherming én een bronzing effect; met de tanning olie SPF 10 geniet je van een prachtige, zongebruinde huid.

€15,95

remove add
Kaufen
-37%
Rizes Zonnebrand Tanning Butter SPF10
Rizes Zonnebrand Tanning Butter SPF10

Die natürliche Körperbutter mit LSF 10 sorgt für eine intensiv weiche, feuchtigkeitsreiche Haut und schützt vor UV-Strahlung.

€8,76

€13,95

remove add
Kaufen

Sneller bruin met een tanning oil

Met een tanning olie word je sneller bruin, dankzij de activerende ingrediënten in de tanning oils. We adviseren om altijd een tanning oil met SPF-filter te gebruiken. De tanning oil zonder SPF kun je gebruiken als bodymist, want deze zorgt voor een intense herleving van de zongebruinde kleur. Ook kun je deze als booster onder je normale natuurlijke zonnebrand aanbrengen voor extra effect. 

Hoe werkt een tanning oil?

Met een tanning oil geniet je sneller van een bruine kleur, aangezien het de melanine-aanmaak stimuleert en je zodoende sneller een bruine, egale kleur krijgt. Wij adviseren altijd om een tanning oil met SPF-filter te gebruiken, aangezien je dan ook bruin wordt, maar ook beschermd bent tegen UV-straling. We bieden ook enkele tanning oils aan zonder SPF en die adviseren we je onder je huidige natuurlijke zonnebrand aan te brengen. Hiermee versterk je het bruinende effect en ben je toch beschermd. Ook kun je de tanning oil zonder SPF gebruiken als een body-olie, om zo je zongebruinde kleur extra accent te geven. 

Welke tanning oil is geschikt voor mij? 

Met een tanning olie geniet je sneller van een stralende, egale glow. Gebruik regelmatig en smeer je het liefst om het anderhalf uur in (bij tanning oil met een lagere SPF filter smeer je jezelf vaker in, zo'n één keer per uur). Wil je de tanning oil gebruiken onder je normale zonnebrand? Breng dan eerst de tanning oil aan en laat deze enkele minuten intrekken alvorens je je zonnebrand aanbrengt. 

De beste tanning oils vind je op MetOlijf.nl

De beste tanning olie vind je op MetOlijf.nl. Heb je vragen over de tanning olie, of wil je een persoonlijk productadvies? Chat dan met Mark, de chat vind je rechts onderaan. Hij heeft antwoord op al je vragen en helpt je graag. Ook een natuurlijke tanning oil vind je uiteraard op MetOlijf.nl - want de mooiste huid van je leven begint hier.