filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Met een pigmentvlekken crème verwijder je op een veilige en effectieve manier pigmentvlekken, veroorzaakt door bijvoorbeeld zwangerschapsmasker (melasma), pigmentvlekken door acne en pigmentvlekken en -verschuivingen door zonneschade. Daarnaast zijn er waardevolle antioxidanten, huidverlichtende fruitextracten toegevoegd en een SPF-filter voor perfecte bescherming. Je komt er al snel achter: de beste pigmentvlekken crème vind je hier. Gebruik tweemaal daags voor optimaal resultaat. Koop nu!Weergave:


Bezig met laden...
visibility
shopping_cart

Macrovita Skin lightening Pigmentvlekken Crème

Een all-in-one dagelijkse pigmentvlekken crème tegen hyperpigmentatie en UV-schade aan de huid.

21,95

visibility
shopping_cart

Olive-elia Lightening cream SPF15

De pigmentvlekken crème met natuurlijke fruitzuren voor een stralende en egale huid.

21,95

20%
visibility
shopping_cart

Macrovita Pigmentvlekken pakket

Het complete verzorgingspakket ter vermindering en voorkoming van pigmentvlekken.

63,80

50,85

Pigmentvlekken crème kopen online

Koop nu jouw beste pigmentvlekken crème en geniet van een stralende en egale huid. Deze revolutionaire pigmentvlekken crème vermindert de aanmaak van melanine en heeft een exfoliërend effect, waardoor de bovenste laag dode huidcellen afschilfert. Het opgehoopte pigment vervaagt en er wordt minder melanine aangemaakt, waardoor pigmentvlekken niet meer terugkomen. Gebruik tweemaal dagelijks en help de huid door eenmaal per week mild te scrubben. Door dagelijks de pigmentvlekkencrème te gebruiken verwijder je gemakkelijk en snel pigmentvlekken.

Hoe werkt een pigmentvlekken crème?
Pigmentvlekken, veroorzaakt door bijvoorbeeld zonneschade, zwangerschapsmasker of acne, kunnen ontsierende, donker gekleurde plekken vormen op de huid. Met een pigmentvlekken crème kun je de schade beperken, pigmentvlekken verwijderen, maar ook preventief smeren tegen vorming van pigmentvlekken. De crème bevat fruitzuren, waardoor de oppervlakkige pigmentvlekken vervagen. Daarnaast bevat de pigmentvlekken crème huidverlichtende ingrediënten, zoals het extract van de berendruif. Dat maakt onze pigmentvlekken crème een van de sterkste die verkrijgbaar is op de markt. Dit vermindert de aanmaak van cellen die melanine produceren, die de donkere verkleuringen tot gevolg hebben. Met de pigmentvlekken crème van Macrovita en Olive-elia haal je de hoogste kwaliteit in huis, waarmee je effectief pigmentvlekken kunt vervagen. Meer info nodig over onze beste crème tegen pigmentvlekken? Klik dan rechtsonder op de chatknop. We beantwoorden al je vragen.


| Meer