• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Body & Bad Lichaamsverzorging voor mannen Deodorant

Natuurlijke deodorant voor mannen

Met een natuurlijke deodorant voor mannen kom je altijd fris voor de dag. Een verfrissende natuurlijke deo, zonder aluminium, alcohol of parabenen. Langdurige frisheid tot 48 uur, zonder irritatie of jeuk. Met een natuurlijke deodorant voor mannen geniet je van de ultieme bescherming tegen een vervelende zweetgeur. Natuurlijke deodorant voor mannen, zonder aluminium

Met een natuurlijke deodorant voor mannen kom je altijd goed voor de dag. Eenvoudig aan te brengen en je bent beschermd tegen vervelende luchtjes tot wel 48 uur. Dat komt door de natuurlijke deodorantformule die de bacteriën aanpakt die de bekende zweetgeur veroorzaakt. Met de natuurlijke deodorant voor mannen sluit je de huid niet af, maar pak je uitsluitend de bacteriegroei onder de oksels aan. Als zweet wordt geproduceerd onder de oksels, komt dat in aanraking met de van nature aanwezige bacteriën op de huid. Als het zweet daarmee in contact komt breken de bacteriën het zweet af en komt er als reactie de bekende zweetgeur. Door juist die bacteriën aan te pakken rem je niet de zweetproductie, maar uitsluitend de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. Hierdoor verstop je de huid niet, maar laat je deze helemaal met rust. Het resultaat? Frisse oksels, zónder vervelende luchtjes.

Een natuurlijke deodorant voor mannen met frisse geur

De natuurlijke deodorant voor mannen op MetOlijf.nl betekent dus een tot 100% natuurlijke deodorant zonder aluminiumchloride, alcohol, parabenen en onnodige chemische toevoegingen. De natuurlijke deodorant voor mannen kan zo vaak gebruikt worden als nodig, al zul je ervaren dat je na enkele dagen gebruik al kunt genieten van een langere bescherming tegen zweetgeur dan andere, chemische deodorant. Dat komt doordat de bacteriën worden aangepakt die de zweetgeur veroorzaken, en niet de zweetklieren zelf.

Veel chemische deodoranten voor mannen gebruiken aluminium chloride die de zweetklieren verstoppen, waardoor je alleen maar een tijdelijke oplossing hebt. Als je daarmee stopt, kan de zweetproductie erger worden. Met de natuurlijke deodorant voor mannen van MetOlijf.nl laat je de zweetproductie intact, maar pak je uitsluitend de bron aan. Zo voorkom je zweetgeur en houd je altijd frisse oksels. Ook zorgen de hydraterende en verzorgende ingrediënten voor zachte oksels en ga je irritatie, jeuk en rode plekken tegen.

Deodorant stick of spray voor mannen

Met een natuurlijke deo voor mannen heb je altijd een okselfris resultaat, maar dan zonder irritatie of gevaarlijke chemische stoffen. Daarnaast is het ook onzin om je lichaam maar te belasten met aluminium chloorhydrate. Het verstopt de zweetklieren, terwijl het niets doet aan het probleem: geurende oksels. Met een natuurlijke deodorant stick of spray voor mannen van MetOlijf.nl kies je voor onbezorg comfort en een daadkrachtige aanpak van de bacteriën die de zweetgeur veroorzaken. Je eliminieert tot wel 72 uur de vervelende zwavelgeuren, zodat je ongestoord kan sporten, werken of klussen. Niets dat je tegenhoudt - en je hebt er geen troep voor nodig.

Geurloze deodorant voor mannen

Een natuurlijke deodorant voor mannen kan met of zonder geur. Als je van een typisch masculiene geur met een hint van musk of hout zoekt, of je zoekt juist een neutraliserende, geurloze deodorant voor mannen: wij hebben het. Verkrijgbaar in stick en spray en het allerfijnste: al onze deo's gaan maandenlang mee. 

Welke natuurlijke deodorant voor mannen kies jij?

Welke natuurlijke deodorant voor mannen kies jij? Ze zijn allemaal zo natuurlijk mogelijk, met een fris, 100% natuurlijk aroma, afkomstig uit etherische oliën. Zo kies je voor irritatievrij rollen of sprayen en geniet je van bescherming tegen zweetgeur tot wel 48 uur. Heb je vragen over de natuurlijke deodorant voor mannen? Spreek dan Mark aan op de chat; hij is de productspecialist van MetOlijf.nl en beantwoordt graag al je vragen. Is hij even niet aanwezig? Laat dan een bericht achter en hij komt er direct bij je op terug. Ook voor natuurlijke deodorant voor mannen kies je uiteraard voor MetOlijf.nl: razendsnelle service en persoonlijk advies.

De meest gestelde vragen over deodorant voor mannen

Welke natuurlijke deo voor mannen werkt echt?

Het gaat erom wat jij nodig hebt: heb je vooral last van zweetgeur of is het meer geurloos zweet, maar heb je snel last van geïrriteerde oksels? Een natuurlijke mannen deodorant werkt door de bacteriën tijdelijk uit te schakelen die de zweetgeur veroorzaken, zonder de huid te verstoppen. Verschillende deo's voor mannen hebben een frisse, mannelijke geur, maar ook een natuurlijke deodorant zonder parfum is perfect geschikt. Vooral als je last hebt van een gevoelige huid of bijvoorbeeld je oksels scheert en ook de huid onder de oksels vrij van irritatie, bultjes en wondjes wil houden. 

Welke deodorant is zonder aluminium?

Je hoeft je bij ons niet druk te maken om aluminium chloorhydraat in je deodorant, want dat hebben we niet. Dat is helemaal ook niet nodig. Aluminium is een potentiële irritatiebron voor de huid en dat hebben we liever niet. We gebruiken bijvoorbeeld aluin als basis voor deodorant voor mannen, om zo te zorgen voor goede bescherming tegen zweetgeur én een irritatievrije huid.

Wat is de beste natuurlijke deodorant voor mannen?

Mannen hebben vaak een meer indringende zweetgeur en kunnen vaker scheerirritatie ervaren. Meer zweten, meer geur en vaker scheren zorgt voor een onevenwichtige huidbarrière, waardoor een specifieke deo voor mannen ook kalmerende en herstellende eigenschappen moet hebben. De natuurlijke deodorant voor mannen heeft een verfrissende, kruidige geur, werkt goed voedend en beschermt ook tegen scheerirritatie. 

Welke deo voor mannen irriteert niet?

Een deodorant zonder schadelijke stoffen zoals parabenen en aluminium zorgt zelden voor irritatie. Al onze deo's zijn vrij van deze irriterende werkstoffen, waardoor je niet alleen perfect beschermd bent tegen zweetgeur, maar ook geniet van een tintelfrisse aanraking.

De beste deodorant voor mannen vind je op MetOlijf.nl

MetOlijf.nl heeft het grootste aanbod natuurlijke verzorgingsproducten voor mannen van Nederland. Honderden topproducten tegen een goede prijs, maar bovenal bijzonder effectief. Ben je op zoek naar advies of wil je een op maat gemaakt huidverzorgingsplan? Spreek ons dan aan op de chat; deze vind je rechts onderaan de pagina. We helpen je graag. Ook voor natuurlijke deodorant voor mannen is MetOlijf.nl de snelste en meest natuurlijke keuze naar een okselfris resultaat.