• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Body & Bad Natuurlijke zeep Zeephouders & zeepzakje

Natuurlijke zeephouders

Bewaar je handgemaakte zeep op een handgesneden olijfhouten zeephouder, gemaakt van gerecycled olijfhout van bomen die geen olijven meer produceren. Zo vind je niet alleen de bron, de olijfolie, terug in je zeep, maar ook het hout in deze prachtige, met de hand gemaakte zeephouder van olijfhout uit Kreta. Handgesneden zeephouder van olijfhout uit Kreta

Op glooiende heuvels in het prachtige landschap middenin de Kretense natuur vind je de olijfgaarden van Rizes. Rizes is één van de oudste familiebedrijven die van generatie op generatie olijfzeep maken. En dat is niet gek, want Kreta staat bekend om 's werelds beste olijfolie. Het klimaat, de terroir, de eeuwenoude bomen en de zonnige dagen zorgen voor olijven van de allerbeste kwaliteit met de hoogste nutriënten. Niet voor niets komt bijna al onze olijfolie die je in onze producten tegenkomt van olijfolie uit Kreta. Maar soms gaan de bomen dood, worden er geen nieuwe olijven meer geproduceerd en wat ga je dan doen met het hout? Recyclen. Daarom vind je bij ons ook olijfhouten zeephouders, met de hand gemaakt en uitgesneden. Bij ons zijn er twee verschillende zeephouders beschikbaar; een zeephouder met richels, of een zeephouder bakje in de vorm van een olijfblad. Zo berg je je handgemaakte olijfoliezeep op in de bron van de zeep; in een zeephouder van olijfhout.

Handgesneden olijfhouten zeephouder; voor een prachtige eyecatcher

Uiteraard wil je je handgemaakte zeep op een goede plek bewaren. Een plek waar je olijfoliezeep goed kan indrogen, zodat je 'm lekker snel weer kunt gebruiken en waarmee je verspilling tegengaat. De natuurlijke, olijfhouten zeephouder van MetOlijf zorgt voor een prachtige eyecatcher in je badkamer, keuken of toilet. Kies je voor de zeephouer met richels of de zeephouder met gaten? Of misschien wel gewoon allebei? Ideaal voor het bewaren voor je handgemaakte zeep of je plasticvrije shampoo bar. Met een olijfhouten zeephouder ga je verspilling tegen, geniet je van recycling in de mooiste zin van het woord en gaat je handgemaakte zeep of shampoo bar éxtra lang mee!