Marken Kundenservice
checkmark

Heute bestellt, heute versandt!

checkmark

Persönliche Beratung

checkmark

Kostenlose Tester

webshop keurmerk
Home / Mann / Eau de Toilette
Toon Filters
0
Unbegrenzt

Met een natuurlijke eau de toilette voor mannen geniet je van 100% natuurlijke parfums met masculiene en kruidige tonen. Voor een heerlijke geur, de hele dag lang. 

Wird geladen ...
Mythos Eau de Toilette Cedarwood for Men

€ 21,95

remove add
Kaufen
Mythos Eau de Toilette Cardamom for Men

€ 21,95

remove add
Kaufen
Messinian Spa Körpernebel Schwarze Trüffel

€ 11,95

remove add
Kaufen
Mythos Eau de Toilette Aquatic for Men

€ 21,95

remove add
Kaufen
-39%
Blue Scents Olijf & Groene Peper Gift Set

€ 29,95

€ 48,90

remove add
Kaufen

Natuurlijke eau de toilette mannen 

Met een natuurlijke eau de toilette mannen geniet je elke dag van een heerlijke geur. Kruidig, masculien en aromatisch; de heren geuren zijn specifiek afgestemd op de behoefte van de man van nu. Dus ervaar aardse aroma's, kruidige elementen en donkere tonen die afgewisseld worden met een lichte toon. Indrukwekkende, duizelingwekkende aroma's die de perfecte eau de toilette manenn vormt. Kies uit drie indrukwekkkende eau de toilettes voor mannen en een body mist. 

Het verschil tussen een body mist en een eau de toilette mannen

Het verschil tussen een body mist en een eau de toilette voor mannen is de intensiteit van het aroma. Een eau de toilette mannen is geconcentreerder dan een body mist en daarnaast heeft de body mist een andere verstuiver. Hierdoor kun je de body mist over je hele lichaam en je haar sprayen, terwijl een eau de toilette mannen op de polsen, in de nek en eventueel achter de oren wordt gesprayed. Wil je dus snel even een heren geurtje op doen? Gebruik dan bijvoorbeeld de body mist. Deze vervliegt ook wat sneller en heeft een discreter aroma. De eau de toilette mannen is geschikt om zowel elke dag te gebruiken, maar maakt een avondje uit extra verfijnd. 

Welk heren geurtje past het beste bij mij?

Welke heren geurtjes passen het beste bij jou? Dat is aan jou. We hebben de heren geurtjes zo duidelijk mogelijk omschreven, zodat je al enigszins kunt verwachten als je het heren geurtje bestelt. Heb je vragen, kom je er niet uit of wil je een passend, persoonlijk advies? Spreek dan Mark aan op de chat; hij is de productspecialist van MetOlijf.nl en kent alle heren geurtjes. Hij kan je van advies voorzien en heeft antwoord op al je vragen. Je vindt de chat rechts onderaan de pagina. Is hij even niet aanwezig? Laat dan een bericht achter en hij komt er direct bij je op terug. Eau de toilette mannen; natuurlijk op MetOlijf.nl.