• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Haal het meeste uit je natuurlijk haarmasker met deze 5 tips

Haal het meeste uit je natuurlijk haarmasker met deze 5 tips

Haal het meeste uit je natuurlijk haarmasker met deze 5 tips Een natuurlijk haarmasker zorgt ervoor dat futloos haar weer straalt en een doffe coupe weer glanst van vitaliteit. Met een natuurlijk haarmasker geniet je gewoon van het mooiste haar van je leven. Maar hoe haal je nu alles uit je haarmasker? Wij geven je de vijf gouden tips.

Tip 1: Kies het juiste natuurlijk haarmasker

Haarmaskers zijn er te vinden in alle soorten en maten. Je hebt een natuurlijk haarmasker voor elk haarprobleem. Maar welke past het beste bij jou? Was eerst je haar en wacht een nacht. Kijk de volgende dag in de spiegel; wat zie je? Heb je last van gespleten haarpunten en piekhaar? Kies dan een natuurlijk haarmasker voor droog haar. Heb je gekleurd haar, maar ziet het er wat flets uit? Kies dan een natuurlijk haarmasker voor gekleurd haar. Voor elk haarprobleem is er een haarmasker; kijk als je haar helemaal opgedroogd is wat je haar écht nodig heeft. 

Tip 2: Was je haar eerst grondig

Een natuurlijk haarmasker werkt nu eenmaal beter op schoon en nat haar. Wil je alles uit je haarmasker halen? Gebruik dan een bijpassende shampoo én conditioner. Met deze gouden combinatie versla je irrittatie, gespleten haarpunten en zwak haar. Nadat je het haar hebt gewassen en een passende conditioner hebt gebruikt, is het natuurlijk haarmasker een perfecte afsluiter van je haarbehandeling. En je merkt het verschil direct; je haar zal stralen en satijnzacht aanvoelen. 

Tip 3: Kam het natuurlijk haarmasker door je haar

Als je je haar hebt gewassen en de conditioner hebt uitgespoeld, is het tijd voor de haarmaskerbehandeling. Pak een royale hoeveelheid van het masker en masseer het in het haar. Pak vervolgens een borstel en kam het haar, pluk voor pluk. Zo krijgt het natuurlijk haarmasker de juiste verdeling en werkt het op elke haar in. Je zult het trouwens ook direct terugzien; je haar krijgt onmiddelijk meer volume en glans. 

Tip 4: Concentreer je op de haarpunten

De haarpunten zijn het meest poreus van heel je coupe. Wees daarom royaal met het aanbrengen van het natuurlijk haarmasker bij de haarpunten. Voor een evenredige verdeling van het masker, kam je het masker door het haar. Wikkel vervolgens een warme handdoek over het haar en laat het intrekken. Als je normaal haar hebt, zonder haarproblemen, is vijf minuten voldoende. Wil je je haar een echte verwenbeurt geven? Laat het dan vijftien tot twintig minuten intrekken. 

Tip 5: Gebruik een haarolie nadat je het natuurlijk haarmasker hebt uitgespoeld

Een haarolie geeft je haar net dat beetje extra glans. En het werkt bijna hetzelfde als het haarmasker, maar het voordeel is dat je de haarolie zowel op droog als op nat haar kan aanbrengen, en je hoeft het niet uit te spoelen. Gebruik daarom twee tot drie keer per week een haarolie. Je zult het zien; je krijgt een prachtige coupe - alsof je net van de kapper komt. 
  Mark van MetOlijf.nl     09-03-2018 14:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.