• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis!
  • Gratis samples bij je bestelling
Terug naar home

Bewust bezorgd door MetOlijf.nl

cadeauverpakkingElke bestelling pakken we met zorg en beleid in. Alles wordt met de hand  ingepakt en wordt er gekeken hoeveel verpakkingsmateriaal nu echt nodig is. Lekker old-fashioned zou je denken, maar het scheelt zó ongelofelijk veel onnodig verpakkingsmateriaal. 

Als je je bestelling hebt gemaakt wordt je bestelling ingepakt in een precies daarvoor bestemde inpakdoos; niet te klein zodat je producten stuk gaan, maar ook niet te groot om verpakkingsmateriaal en ruimte te besparen. 

Als je producten in het doosje zit, wordt deze gevuld met biologisch afbreekbare maïzena. Deze vulkorrels lossen op in water, maar zijn ook geweldig kinderspeelgoed. We hebben al heel wat leuke kunstwerken voorbij zien komen.

Ook voegen we altijd gratis bijpassende samples bij. Zo hoef je geen producten te kopen waarvan je misschien niet het gewenste resultaat zal behalen. Wil je specifieke samples ontvangen, zero-waste samples ontvangen of helemaal geen samples ontvangen? Laat het ons weten. Je kan dat het beste in het opmerkingenveld in de check-out aangeven en wij maken het direct voor je in orde.