Marken Kundenservice
checkmark

Heute bestellt, heute versandt!

checkmark

Persönliche Beratung

checkmark

Kostenlose Tester

webshop keurmerk
Home / Geschenk
Toon Filters

Geschenk

Auf MetOlijf.nl finden Sie wunderschöne Geschenksets für Männer und Frauen. Die schönste Geschenkverpackung mit köstlicher, nachhaltiger Hautpflege und einem schönen Rabatt oder einem zusätzlichen Gratisprodukt. Wir können Sie vollständig entlasten. Geben Sie an, ob das Geschenkset verpackt werden soll, und wir senden dem Empfänger auch eine (kostenlose) handschriftliche Nachricht. Noch nie war das Auspacken mit den lustigen Geschenksets für Damen und Herren mit feinster Kosmetik so festlich.Gesicht (2 + 1 frei)
Gesicht (2 + 1 frei) Produkte anzeigen
Körper (2 + 1 frei)
Körper (2 + 1 frei) Produkte anzeigen
Haare (2 + 1 frei)
Haare (2 + 1 frei) Produkte anzeigen
Herren (2 + 1 frei)
Herren (2 + 1 frei) Produkte anzeigen
Kind & Baby (2 + 1 frei)
Kind & Baby (2 + 1 frei) Produkte anzeigen
Originele kados
Originele kados Produkte anzeigen
MetOlijf.nl Geschenkkarte
MetOlijf.nl Geschenkkarte Produkte anzeigen

Cadeautje voor haar

Wellicht heeft je vriendin, zus of moeder een prachtige haardos en gun je die de fijnste oliën en heilzame plantextracten om een million dollar coupe te creëren. Of is ze net moeder geworden. Hoe leuk is het dan om een geschenkset voor haar te geven met de leukste babyverzorgingsproducten? Met de geschenksets voor haar vind je vast een geweldig cadeau om te geven. We pakken het desgewenst in, met mooie linten en prachtig inpakpapier en kunnen (gratis) een handgeschreven boodschap toevoegen. Vertel ons wat je op het kaartje wil hebben en wij regelen het. Je geeft je boodschap aan de ontvanger aan in het opmerkingenveld in je winkelwagentje. Heb je nog vragen over je geschenkset met cosmeticaproducten? Spreek ons even aan op de chat, we helpen je graag.

Cadeautje voor hem

Ook voor de man hebben we een uitgebreid aanbod aan cosmetica geschenksets. Wat te denken van een complete geschenktset met de meest effectieve gezichtsverzorging? Of een heerlijk douchepakket? Voor de man van nu geef je ook verzorgingsproducten cadeau. We pakken het in, voegen wat extra feestelijke samples toe en schrijven desgewenst een gratis persoonlijke boodschap. Hoe makkelijk kan het zijn? Wij ontzorgen je volledig en zorgen ervoor dat al je cadeaus prachtig worden ingepakt en geven aan voor wie welk cadeau is. Kun jij lekker ontspannen.

Geschenksets voor dames en heren

Voor iedereen hebben we wat wils. De leukste cadeauverpakkingen met complete gezichtsverzorging, heerlijke doucheproducten, de fijnste bodylotions en kraampakketjes; op MetOlijf is het altijd feest. Duurzame verzorgingsproducten, allemaal dierproefvrij en vrij van vervelende chemicaliën, SLS of irriterende werkstoffen. Lekker nautuurlijk; voor de mooiste huid van je leven - en fijne feestvreugde. Geniet ervan!

Heb je nog vragen over de geschenksets voor dames en heren, wil je passend cadeau-advies of heb je een andere vraag of opmerking? Je kunt ons op alle mogelijke manieren bereiken. Spreek ons aan op de chat, stuur een berichtje naar info@metolijf.nl of bel even naar (023) 583 1985.