• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Geuren Huisparfum Geurstokjes

Geurstokjes

Natuurlijke geurstokjes zijn een geweldige manier om een aangename geur in huis te brengen zonder gebruik te maken van chemicaliën en synthetische geuren. Blue Scents is een kleinschalig bedrijf dat zich richt op het maken van luxe geurstokjes met natuurlijke ingrediënten.



Natuurlijke geurstokjes voor een luxe cocon van wellness

Geniet van een heerlijk, natuurlijk parfum met deze zalige geurstokjes van het Griekse Blue Scents. De geuren zijn sprankelend, verkwikkend en blijven de hele dag hangen, zodat je continu kunt genieten van de natuurlijke aroma's van de fragrance sticks. Verkrijgbaar in vier fantastische geuren die kleur (en geur!) geven aan je dag. 

Hoe werken geurstokjes?

Geurstokjes, ook wel bekend als reed diffusers, werken door middel van diffusie om een geurende olie vrij te geven in de lucht. De geurstokjes zijn gemaakt van natuurlijke rietjes die in een container met geurende olie worden geplaatst. De olie wordt dan opgenomen door de rietjes en als de olie door de rietjes omhoog wordt getrokken, verdampt deze in de lucht en geeft zo de geur vrij.

Hoe lang blijven geurstokjes goed?

De geur kan enkele weken tot zelfs maanden duren, afhankelijk van de hoeveelheid olie die wordt gebruikt en hoe vaak de rietjes worden omgedraaid. De geur kan worden aangepast door rietjes toe te voegen of te verwijderen of door de rietjes vaker om te draaien om meer geur vrij te laten. 

Zwarte geurstokjes; net even wat luxer

Zwarte geurstokjes van Blue Scents zijn een unieke en moderne manier om geur in huis te brengen. Deze geurstokjes zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten en zijn daarom veilig en duurzaam. Ze hebben een subtiele, moderne en luxe uitstraling en passen perfect in een minimalistisch interieur. De zwarte kleur van de stokjes geeft een elegant contrast met de prachtige designs van de glazen flessen. Blue Scents biedt een scala van verschillende geuren, vem bloemig, tot fris en kruidig. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld om een aangename, rustgevende en ontspannende geur te creëren. Blue Scents zwarte geurstokjes zijn perfect voor gebruik in de slaapkamer, woonkamer of badkamer.

Infusions van Blue Scents; prikkelt de zintuigen

De zalige geuren Bergamot, Night Jasmine, White Infusion en Black Infusion hebben elk hun eigen karakter en geurbeleving. De Infusions zijn gebaseerd op Griekse botanische extracten en hebben hun eigen indrukwekkende parfum dat altijd subtiel en nooit te overheersend is. De zachte geuren ontwikkelen zich gedurende de tijd dat de geurstokjes hun parfum afgeven; eerst ruik je voornamelijk kruidige accenten, dan weer een toets van frisheid en warmte.

Indrukwekkende kruidigheid van bergamot en jasmijn

De kruidige parfums van verse bergamot zijn een beleving op zich; kruidigheid, warmte, kracht en karakter zijn allemaal eigenschappen van deze vrucht. Aangevuld met de beste natuurlijke botanische geurtonen en expressieve kruidenextracten maakt de huisparfum Bergamot een waardevolle aanvulling op je woonplezier. Houd je meer van het florale aspect van jasmijn? Dan zijn de Fragrance Sticks Night Jasmine een geweldige keuze. Het doet denken aan Japanse bloesemvelden, aangevuld met florale en frisse toetsen, voor een verkwikkende geursensatie; de hele dag lang. Aangezien de geuren zich ontwikkelen gedurende de dag, wordt de geur nooit saai en blijf je het continu ruiken.

Zijn geurstokjes gevaarlijk voor mens en milieu?

Geurstokjes gemaakt van synthetische geuren kunnen schadelijk zijn voor de gezondheid omdat ze chemicaliën bevatten. Natuurlijke geurstokjes gemaakt van natuurlijke ingrediënten zoals etherische oliën zijn veiliger omdat ze geen chemicaliën bevatten. Blue Scents gebruikt alleen natuurlijke ingrediënten in de geurstokjes, dus deze zijn veiliger voor gebruik.

Zijn geurstokjes schadelijk?

De vraag of geurstokjes schadelijk zijn, hangt grotendeels af van de ingrediënten die in de geurformules worden gebruikt. Op MetOlijf.nl worden geurstokjes aangeboden die zorgvuldig zijn samengesteld met de beste, meest discrete ingrediënten, en met formules die vriendelijk zijn voor zowel gebruiker als milieu. De nadruk ligt op het gebruik van natuurlijke geuren en veilige, niet-toxische ingrediënten, wat betekent dat de risico's die geassocieerd worden met sommige synthetische geurstoffen, zoals allergische reacties of luchtwegproblemen, aanzienlijk worden verminderd.

De geurstokjes die je op MetOlijf.nl vindt, zijn ontworpen met het oog op duurzaamheid. Het hout van de stokjes kan na gebruik eenvoudig worden weggegooid, terwijl de glazen flesjes gerecycled kunnen worden in de glasbak. Dit draagt niet alleen bij aan een verminderde milieu-impact, maar zorgt ook voor een veilige en verantwoorde manier om van je favoriete geuren te genieten.

Bij het overwegen van de veiligheid van geurstokjes is het ook belangrijk om te kijken naar de ruimte waarin ze worden gebruikt. Goede ventilatie kan helpen om eventuele zorgen over luchtkwaliteit te verminderen, vooral in kleinere ruimtes. Daarnaast is het verstandig om geurstokjes buiten het bereik van kinderen en huisdieren te houden, om onbedoelde inname of blootstelling te voorkomen.

Samengevat, de geurstokjes aangeboden door MetOlijf.nl zijn zorgvuldig geselecteerd op basis van veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid. Door te kiezen voor deze producten, kun je genieten van de voordelen van een heerlijk geurend huis, zonder je zorgen te hoeven maken over schadelijke ingrediënten of negatieve impact op het milieu

Bestel je natuurlijke geurstokjes bij MetOlijf.nl

Blue Scents is een waardevol Grieks cosmeticamerk met alleen de allerbeste natuurlijke geurcomposities. Van verkwikkende eau de toilette tot prachtige bodylotions; de geuren van Blue Scents zijn een beleving op zich. Heb je vragen over de geuren of wil je van de geur een gratis geursample aanvragen bij je bestelling? Wij voegen ze graag toe aan je bestelling! Ook voor geurstokjes ben je bij MetOlijf.nl aan het perfecte adres.