• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Merken Macrovita Olive-elia

Natuurlijke verzorging van Macrovita Olive-elia

Koop Macrovita Olive-elia online op MetOlijf.nl! Gevoed door de natuur – natuurlijke cosmetica bestaat al duizenden jaren. Van de ezelinnenmelk in de baden van Cleopatra tot de serums van pure olijfolie bij de oude Grieken. Geïnspireerd door de geschiedenis heeft Macrovita producten ontwikkeld die van de kracht van plant, kruid en wortel uitgaan. De huiverjongende werking van olijfolie, kalmerende werking van zoethout, het hydraterende effect van aloë vera; met onze producten op basis van puur plantaardige actieve ingrediënten wordt de huid gevoed door de natuur, waarop het huidherstellende vermogen wordt aangewakkerd. De cirkel is rond. Opgaan in de natuur met de weldaad van Macrovita Olive-elia. Online te koop op MetOlijf.nl.

Bezig met laden...

Macrovita Olive-elia online kopen bij MetOlijf.nl.

Natuurlijk, natuurlijk! Het klinkt allemaal vanzelfsprekend, natuurlijke cosmetica, maar is dat het ook? Hoe vaak staat er op een verpakking dat het een natuurlijk of organisch product is, maar dat het bol staat van chemische toevoegingen? Macrovita (Olive-elia), een Grieks familiebedrijf, werkt al dertig jaar met stoffen die goed zijn voor de huid en het milieu. Dus geen micro beads, maar gecrushte olijfpitten. Geen vaseline, maar aloë vera. Geen propyleenglycol, parabenen, minerale oliën, SLS of SLES, maar natuurlijke additieven. Dat resulteert in een jongere huid die straalt als nooit tevoren.

Macrovita (Olive-elia) eert en respecteert de natuur. Door middel van hoge concentraties effectieve bestanddelen, zoals vitamine C, panthenol (provitamine B5), aloë vera, olijfolie, arganolie en zoethout. Ingrediënten die talloze malen wetenschappelijk zijn onderzocht en waaruit hun effectiviteit blijkt. Cosmetica zonder nonsens, maar met voedende ingrediënten die je huid goeddoen.

MetOlijf.nl is dé online specialist van alle Macrovita en Olive-elia producten. Bij ons vind je álle producten van Macrovita Olive-elia online tegen de scherpste tarieven. Daarnaast ontvang je bij elke bestelling online van Macrovita Olive-elia fijne testers in je pakketje. Zo kun je gratis extra kennismaken met het uitgebreide aanbod natuurlijke en biologische cosmeticaproducten van Macrovita Olive-elia. Online te koop op MetOlijf; jouw specialist in natuurlijke cosmetica.