• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Terug naar home

MetOlijf.nl Reviews en transparantie

MetOlijf.nl houdt van transparantie, zodat jij altijd de juiste keuze kan maken. Daarom vind je bij alle producten reviews op MetOlijf.nl en kun je ook alle Thuiswinkelreviews van onze klanten. Deze klanten hebben hun review gegeven nadat we hen een mail hebben gestuurd met de vraag of ze een klantreview willen achterlaten. Bij de Thuiswinkelreviews via Kiyoh wordt er met een zogeheten closed-loopsysteem gewerkt, waarbij alleen klanten een uitnodiging ontvangen. Meer over over de onafhankelijke reviews van Kiyoh lees je hier: Kiyoh voor consumenten.

Alleen echte MetOlijf.nl reviews van bestaande klanten

De productreviews vinden ook plaats via een closed-loopsysteem. Een closed-loopsysteem betekent dat als een klant producten heeft gekocht, een eigen, persoonlijke uitnodiging krijgt om een (product-)review voor MetOlijf.nl achter te laten. Elke review wordt binnen twee werkdagen geplaatst op onze website. En we zijn ontzettend blij met alle reviews! Aan de hand van reviews kunnen we het productaanbod up-to-date houden en kunnen we zelfs met leveranciers bespreken of sommige producten aangepast kunnen worden. Alle reviews, mits er niet wordt gescholden, worden dan ook geplaatst. Bij het vermoeden van een valse review kijken we de gegevens na (dat kan zijn via initialen en/of gebruikersnaam) en de datum waarop het product is aangekocht. Valse reviews worden nooit gepost. Ook werken we niet met gesponsorde content; alle reviews zijn echt, authentiek en van bestaande klanten. Zo vind je ook geen betaalde reviews terug op MetOlijf.nl.

Wij lossen het op

We reageren zelf nooit op productreviews, maar mocht je een negatieve, of juist positieve ervaring hebben die je graag persoonlijk met ons wil delen of waarvan je hoopt dat we een oplossing kunnen bieden, kun je ons natuurlijk, naast het plaatsen van een review, contact met ons opnemen. Het eenvoudigste is om dat rechts onderaan de pagina te doen. Daar vind je te allen tijde een contactformulier en op kantooruren een chatfunctie.

Je eigen persoonlijke beleving

Let wel dat een review geen vervanging is van (medisch) advies en dat een review berust op de persoonlijke ervaring van een klant. Een review is daarom ook geen garantie dat het product op jouzelf hetzelfde positieve effect heeft qua gevoel, geur en effectiviteit.