• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Gezicht Gezichtscrèmes op huidtype Crèmes gemengde huid

Natuurlijke gezichtcrèmes voor de gemengde huid

De gecombineerde huid verlangt naar een speciale aanpak. Enerzijds moet de talgproductie verminderd worden rondom de T-zone, maar moeten droge plekken gehydrateerd worden. Onze natuurlijke crèmes voor de gecombineerde huid voeden, verzorgen, hydrateren en verzachten. De vochtbalans wordt hersteld en de talgproductie gereguleerd. Probeer nu! 

Bezig met laden...

Waarom een gezichtscrème voor de gecombineerde huid?

Een gecombineerde huid vraagt extra verzorging. Enerzijds zijn er vette regio’s in het gelaat. Meestal zijn dat het voorhoofd, neus en kin, de zogeheten T-zone. Deze zone kan vet aanvoelen, maar hoeft niet altijd te leiden tot pukkeltjes. Wel werkt de talgproductie daar harder dan op andere plekken van het gezicht. Daar kunnen juist weer droge zones voorkomen, die er rood uitziet en geïrriteerd aanvoelt. De kenmerken van een gecombineerde huid zijn over het algemeen hetzelfde, maar kunnen van persoon tot persoon verschillen. Het belangrijkste bij het verzorgen van een gecombineerde huid, is dat de vochtbalans van de huid herstelt en de talgproductie wordt genormaliseerd.

Beste producten voor een gecombineerde huid

De beste producten voor de gecombineerde huid van MetOlijf.nl verstevigen de huidbarrière en laten de huid zichzelf herstellen door hoogwaardige antioxidanten en vitaminen. De crèmes voor de gecombineerde huid hebben geen alcohol, parabenen en chemicaliën, waardoor de huid zichzelf kan helen en de klachten niet verergeren. Ook kun je het volgende doen om de gecombineerde huid te verzorgen:

• Was je gezicht niet vaker dan twee keer per dag;
• Gebruik voor de gezichtsreiniging ook geen warm water, maar lauw water;
• Blijf uit de zon en smeer naast je crème voor een gecombineerde huid ook een zonnebrandcrème met SPF 30 of hoger;
• Gebruik geen alcohol of andere irriterende ingrediënten op de huid. Alle producten op MetOlijf zijn zeer geschikt voor de gecombineerde huid. 

De beste producten voor een gecombineerde huid zorgen dus niet alleen voor een vermindering van vette en droge plekken, maar geeft ook de vochtbalans een boost, herstelt de (beschadigde) huidbarrière en zorgt voor een egaliserend effect. Hierdoor krijgt de huid weer een goede conditie en zul je zien dat kenmerken van een gecombineerde huid afnemen. De beste producten voor een gecombineerde huid vind je op MetOlijf; en schroom niet om contact op te nemen als je er even niet uitkomt of aanvullende vragen hebt over jouw huidtype.

MetOlijf.nl heeft alles voor de gecombineerde huid

Vragen over je gezichtsroutine, het verminderen van huidirritatie en het verzorgen van een gecombineerde huid? Bel (023) 583 1985, mail naar info@metolijf.nl of chat op werkdagen via de live-chat, rechtsonderaan de pagina. Mark is jouw cosmetica-expert die alles weet over de gecombineerde huid en de aanpak van een gecombineerde huid.