• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Haar Haarverzorging Haarverf

Natuurlijke haarverf

Geniet van een totale make-over met de natuurlijke haarverf My Color Elixir van Apivita. Reuze eenvoudig aan te brengen en in tegenstelling tot chemische haarverf geniet je met de natuurlijke haarkleuring ook nog eens van een weldadige wellness-kuur voor je haar. Boordevol moisturizers, antioxidanten en andere mooimakers. Voor een schitterende coupe, zijdezacht en perfect gehydrateerd haar en extreem lang kleurbehoud.
Bezig met laden...

Natuurlijke haarverf voor een compleet nieuwe uitstraling

Ben je je oude kleur zat? Ben je op zoek naar een natuurlijke kleuring om je grijze punten aan te pakken of heb je gewoon zin in een totaal nieuwe uitstraling? Met de natuurlijke haarverf van Apivita zit je goed! De haarverf op natuurlijke basis bevat geen ammoniak. Ammoniak wordt vaak gebruikt om de kleur dieper in het haar te laten trekken, maar de haarverf van Apivita bevat het innovatieve Color Magnet: een innovatief systeem dat de haarkleur inkapselt in de vezels en zorgt voor een extreem lang kleurbehoud dankzij drie voedende oliën: olijfolie, arganolie en avocado-olie, in combinatie met hyaluronzuur. Zo krijg je een schitterende glans, perfect gehydrateerd haar en voorkom je haarbreuk, dof, pluizig en uitgeput haar.

Let op; ook natuurlijke haarverf heeft z’n grenzen

Hoe graag je misschien van diepbruin naar lichtblond wil gaan; ook met natuurlijke haarverf is dat onmogelijk. Als je thuis je haar wil kleuren kan je maximaal twee tinten lichter, donkerder maakt niet uit. Meer dan twee tinten is raadzaam om dat door een kapper te laten doen aangezien het haar dan eerst ontkleurd moet worden. Sowieso is het altijd handig om bij je kapper te rade te gaan welke kleur het beste bij jouw kleurcode past. Apivita maakt met haar natuurlijke haarverf gebruik van internationale kleurcodes die overal gelijk zijn. Hierdoor kan je gemakkelijk voor jouw favoriete kleur een natuurlijk alternatief vinden bij Apivita.

De beste haarverf met natuurlijke ingrediënten

De ervaringen van onze natuurlijke haarverf zijn ook vooral positief; door het gebrek aan ammoniak, maar het toegevoegde Color Magnet en een duizelingwekkend aantal moisturizers, werkstoffen die haarbreuk en gespleten punten tegengaan en een uniek crèmespoelingtreatment welke je enkele keren moet herhalen, ben je gegarandeerd van de allerbeste natuurlijke haarverf met prachtig, langdurig en volledig dekkend resultaat.

Natuurlijke haarverf met grijsdekking

Grijze lokken zijn prachtig, maar we kunnen ons ook goed voorstellen dat je misschien de grijze lokken nog even een paar jaar overslaat. Goed nieuws; onze Apivita natuurlijke haarverf heeft 100% natuurlijke grijsdekking, waardoor je je niet meer druk hoeft te maken om een onnatuurlijk resultaat. Is je haar heel grijs? Dan is het raadzaam om de haarkleuring in kleinere secties te verdelen zodat het elke streng goed bereikt en laat het tot tien minuten langer intrekken. Heb je meer dan 50% grijs haar? Combineer dan met de Natural-kleur. Dat is het hoofdgetal. Heb je bijvoorbeeld de kleurcode 7.35? Combineer dan met 7.0. De verhouding is dan de helft 7.35 en de helft 7.0. Bekijk ook de veelgestelde vragen met al je antwoorden op de natuurlijke haarverf.

Haarkleuring voor blond haar

Je haar thuis blonderen kan heel tricky zijn. Je wil immers niet dat het groen uitslaat. Daarom kan je thuis je haar maximaal twee tot drie tinten lichter maken. Blonderen gebeurt het liefst in een kapsalon, aangezien een haarstylist eerst het haar zal ontkleuren voordat je het haar kan blonderen. Asblond en lichtblond zijn heel populaire kleuren en daar hebben we ook natuurlijke haarverf voor, echter kan je die niet op donkerder haar aanbrengen. Kijk eerst naar je wortel: wat is daar de kleur van? Ga dan, met behulp van de bijgeleverde Color Developer, maximaal twee tot drie tinten lichter. Blonde haarverf kan niet thuis op gekleurd haar worden aangebracht. Ga daarom altijd naar je kapper als je meer dan twee tot drie tinten lichter dan je natuurlijke haarkleur wil gaan.

De meest gestelde vragen over het natuurlijk kleuren van je haar thuis

Wat is een natuurlijke haarkleuring?

Een natuurlijke haarkleuring is een verfmiddel dat geen ammoniak bevat. Dit ingrediënt met de bekende penetrante geur is slecht voor mens en milieu en kan slecht zijn voor de luchtwegen. Met natuurlijke haarverf van Apivita geniet je van volledige dekking, maar worden oliën, hyaluronzuur en antioxidanten toegevoegd voor lang kleurbehoud en voorkom je haarbreuk.

Wat is de beste natuurlijke haarverf?

De beste natuurlijke haarverf is er één met de juiste kleurcode die binnen twee tinten lichter van jouw haarkleur valt - donkerder is geen probleem. Door binnen die marge te blijven krijg je de juiste dekking en geen rare verkleuringen.

Welke haarverf is niet schadelijk voor je haar?

Natuurlijke haarverf zonder ammoniak is niet schadelijk voor het haar. Let wel op dat je natuurlijke kleuring ook moisturizers en andere kalmerende werkstoffen bevat die het haar beschermen, voeden en herstellen.

Welke haarverf is het beste voor je haar?

De beste verf is de verf die binnen twee tinten lichter van je eigen kleur ligt (donkerder is geen probleem), geen ammoniak bevat en herstellende ingrediënten heeft. Zo garandeer je jezelf de beste kwaliteit en het beste resultaat. Bij twijfel raadpleeg je altijd eerst je kapper om te kijken welke kleurcode het beste bij je past.

Betekent natuurlijke haarverf dat je er geen allergische reactie op kan krijgen?

Nee; doe daarom altijd eerst een kleine patchtest op de huid om te kijken of je niet reageert. Heb je in het verleden weleens een reactie gehad op henna? Gebruik dan geen natuurlijke haarverf.

De beste natuurlijke haarkleuring koop je op MetOlijf.nl

MetOlijf.nl heeft de natuurlijke kleuring van Apivita, de beste haarverf met natuurlijke ingrediënten zoals honing, avocado-, olijf- en arganolie. Samen met de post-colour conditioner en de aanvullende haarverzorging voor gekleurd haar geniet je van een stralende kleur, een prachtige dekking, perfecte hydratatie én voorkom of verminder je haarbreuk en pluizig, dof of uitgeput haar.