• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Gezicht Zonbescherming Lippenbalsem met SPF

Natuurlijke zonbescherming lippen

Met een zonnebrand lippenbalsem bescherm je de meest delicate huid van je lichaam. Zeker als je snel last hebt van koortslippen die worden getriggerd door zonlicht, is een zonnebrand lippenbalsem een absolute must. Daarnaast zorgt de zonnebrand lippenbalsem ook ervoor dat de huid rondom je lippen beter beschermd is tegen de zon, dus heeft het een bijzondere anti-aging werking. Wil je minder rimpeltjes rond je mond, veroorzaakt door de zon? Gebruik dan een zonnebrand lippenbalsem. Zonnebrand lippenbalsem

Voor de beste bescherming van je lippen gebruik je een zonnebrand lippenbalsem. Met een zonnebrand lippenbalsem geniet je allereerst van de beste hydratatie en verzorging, maar ook van de ultieme bescherming tegen UV-straling. UV-straling zorgt voor huidveroudering en zeker de poreuze huid van de lippen veroudert sneller dan de rest van de huid. De UV-straling zorgt voor lijntjes en rimpeltjes en als je dagelijks je lippen beschermt met een zonnebrand lippenbalsem vermidner je droogtelijntjes en verbeter je de kwaliteit van de huid. De lippen worden zijdezacht en krijgen de allerbeste bescherming tegen UV-straling. Met een zonnebrand lippenbalsem geniet je van een prachtige look.

Natuurlijke lippenbalsem met UV-filters

Met een natuurlijke lippenbalsem met UV-filters bescherm en voed je de huid van en rondom de lippen. Als je snel last krijgt van droogtelijntjes of rimpeltjes door de zon is een natuurlijke lippenbalsem met UV-filters de uitkomst tegen deze ontsierende lijntjes. De natuurlijke lippenbalsem bevat naast UV-filters namelijk ook hydraterende en vochtinbrengende ingrediënten, waardoor de lippen meer effect en volume krijgen. Ook ben je gedurende enkele uren beschermd tegen de zon. Ideaal als je last hebt van koortsuitslag die getriggerd wordt door zonlicht.

Welke natuurlijke zonnebrand lippenbalsem heb ik nodig?

Welke natuurlijke zonnebrand lippenbalsem heb je nodig? We bieden verschillende aan, maar alle natuurlijke zonnebrand lippenbalsems hebben een SPF-filter voor bescherming in de zon. Kijk gerust rond en beslis welke zonnebrand lippenbalsem het beste geschikt is voor jou. Heb je vragen over de zonnebrand lippenbalsem of wil je graag een gedegen, persoonlijk productadvies? Spreek dan Mark aan op de chat; deze vind je rechts onderaan de pagina. Is hij even niet aanwezig? Laat dan een bericht achter en hij komt er direct bij je op terug. Ook voor een natuurlijke zonnebrand lippenbalsem ben je bij MetOlijf.nl op het juiste adres.