Foto

Marlon en Mark zijn sinds mei 2014 de eigenaars van MetOlijf.nl, jouw online specialisten in duurzame en natuurlijke cosmetica. Na een jarenlange zoektocht zijn ze uiteindelijk terechtgekomen bij Griekse cosmetica. Volledig dierproefvrij, zonder gebruik van parabenen, SLS, alcohol en chemicaliën. Goed voor jezelf en goed voor het milieu. 
 

Natuurlijke cosmetica

Natuurlijke cosmetica klinkt heel vanzelfsprekend, maar wat is het eigenlijk? En kan een product uit honderd procent organische bestanddelen bestaan? De natuurlijke cosmeticamerken die worden aangeboden op Met Olijf zijn al jaren op zoek naar de beste ingrediënten om te gebruiken in hun crèmes, lotions, shampoos en verzorgingsproducten. De Griekse familiebedrijven combineren al decennialang de nieuwste wetenschappelijke inzichten met krachtige antioxidanten uit de natuur. Daarom gebruiken we geen vaseline, maar shea butter. Geen microbeads, maar vermalen olijfpitten. Geen SLS, maar een schuim op basis van kokosnoot. Geen parabenen, maar vitaminen. MetOlijf.nl levert daarom alleen de beste natuurlijke cosmetica, die niet alleen lekker aanvoelen, maar ook daadwerkelijk de huid verbeteren. 
 
Kunnen we je ergens bij helpen? Heb je een gedegen productadvies nodig of ben je benieuwd welke ingrediënten jou kunnen helpen aan het accentueren van jouw natuurlijke schoonheid? Je kunt ons altijd bellen, mailen of met ons chatten. En ben je toevallig in de buurt van Haarlem? Kom dan gerust eens langs in onze showroom! De koffie (of een gezellig wijntje) staat klaar en we helpen je graag in de zoektocht naar persoonlijke, natuurlijke cosmetica die bij jou past. 
 
Vragen? Opmerkingen? Complimentjes of klachten? Laat het ons weten via +31 (0)23 583 1985, de chat rechts onderin onze webshop of info@metolijf.nl
 
Groetjes!
 
Marlon en Mark| Meer