• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis!
  • Gratis samples bij je bestelling
Home Gifts Reisverpakking voordeelsets Reisverpakking lichaam

Reisverpakkingen natuurlijke lichaamsverzorging

Ga goed voorbereid op reis – en neem je cosmetica mee! Veel van onze natuurlijke cosmeticaproducten zijn verkrijgbaar als handige reisverpakking. Geen gedoe met het vullen van aparte potjes en tubes, maar je favoriete cosmetica direct in handige reisverpakking.Reisverpakking toiletartikelen voor het lichaam

Met continu veranderende wetgevingen omtrent reisverpakkingen, is het handig om je favoriete cosmetica direct in het juiste formaat mee te nemen. Dat herken je door het vliegtuigje achter op verpakking of door cosmetica te selecteren op deze pagina. De reisverpakkingen passen met gemak in je handbagage. Neem altijd je vertrouwde cosmetica mee op vakantie met de handige reisverpakkingen.

Waarom lichaamsverzorging op vakantie?

Als je op vakantie gaat, een weekendje weg of ergens gaat logeren; het is het beste om je dagelijkse lichaamsverzorgingsroutine door te blijven zetten. Dit houdt de huid in topconditie en zo krijgt de huid elke dag de voeding, verzorging en hydratatie die ze verdient. Door enkele dagen of weken geen lichaamsverzorging te gebruiken, of over te stappen op andere producten, kan de huid als tegenreactie droog worden en krijgt de huid niet meer de ultieme bescherming die het krijgt van de natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten van MetOlijf.nl. Je huid vraagt namelijk dagelijks om voeding, verzorging en hydratatie en de bewezen effectieve lichaamsverzorgingsproducten van MetOlijf.nl zijn met zorg samengesteld om elk huidtype te verbeteren. Gebruik daarom je favoriete lichaamsverzorging in handige reisverpakking en geniet waar je ook bent van de allerbeste lichaamsverzorging.

Overal het juiste formaat mini's voor op reis

Je herkent de reisverpakkingen aan het vliegtuigje achterop de verpakking, maar ook aan de inhoud: ze hebben niet meer dan 100ml per verpakking. Hierdoor kun je je lichaamsverzorging mini's voor op reis meenemen in het vliegtuig, maar ook bewaren in je handtas of koffer. De reisverpakkingen toiletartikelen nemen amper ruimte in beslag, waardoor je niet hoeft te bezuinigen op extra ruimte op reis. De mini's voor op reis passen overal in én je hebt overal perfecte voeding, hydratatie en verzorging van de huid. Of je nu even een nachtje uit logeren bent of op reis bent door een ver land.

Zoek je advies over onze reisverpakkingen?

Ben je op zoek naar het beste huidadvies voor op vakantie? Of heb je lichaamsverzorging of mini's voor op reis gezien elders op de website, maar wil je eerst een kleinere verpakking uitproberen? Met de reisverpakkingen toiletartikelen en mini's voor op reis lichaamsverzorging geniet je overal van je favoriete lichaamsverzorging. Natuurlijke, duurzame, eerlijke producten voor elk huidtype. Wil je persoonlijk advies of heb je een gedegen productadvies nodig? Mark staat altijd klaar om je te helpen. Spreek hem gerust aan op de website in de chat: deze vind je rechts onderaan de pagina. Advies, maar ook voor het beantwoorden van al je huidgerelateerde vragen; hij is de productexpert van MetOlijf.nl en helpt je graag. Ook lichaamsverzorging reisverpakkingen vind je volop op Metolijf.nl; welk product is jouw favoriet in handige reisverpakking? Mini's voor op reis bestel je daarom op MetOlijf.nl.