• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis!
  • Gratis samples bij je bestelling
Terug naar home

Verzendkosten binnen Nederland

Kosten:
Bij bestellingen van € 50 of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland. Wij nemen dan zelf de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 50 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor Nederland geldt dus:
- Gratis verzending bij bestellingen van € 50 of meer.
- Bij bestellingen onder de € 50 zijn de verzendkosten € 4,95

Verzendkosten binnen België en Duitsland

Kosten:
Bij bestellingen van € 50 of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd in België en Duitsland. Wij nemen dan zelf de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 50 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor België en Duitsland geldt dus:
- Gratis verzending bij bestellingen van € 50 of meer.
- Bij bestellingen onder de € 50 zijn de verzendkosten € 4,95

Duurzaam verzenden:
MetOlijf.nl houdt van de natuur en staat voor duurzaamheid. Daarom worden al onze bestellingen verstuurd in verzenddozen van gerecycled karton en zijn de vulsnippers 100% biologisch afbreekbaar. Het zijn 100% biologische maïsvlokken die gewoon bij het GFT-afval kunnen. Ze zijn zelfs oplosbaar in water. Heerlijk; verzenden zónder plastic vulling!

Retourkosten binnen Nederland en België

Kosten:
Mocht je je bestelling, of een gedeelte daarvan, willen retourneren, binnen Nederland dan zijn deze kosten € 4,95 als de retour via ons verloopt. Vanuit België zijn deze kosten € 5,95. Doe je dit liever zelf of via een andere vervoerder dan Postnl, dan zijn deze kosten voor jezelf. Indien het pakketje wordt geweigerd aan de deur of het pakketje wordt niet afgehaald van een afhaalpunt zal deze worden behandeld als een normale retour. Dit betekent dat retourkosten in mindering zullen worden gebracht van het aankoopbedrag als het pakket bij ons retour komt.


Wat zijn de verzendkosten naar andere landen binnen de Europese Unie?

Wij versturen niet naar landen buiten Nederland, België en Duitsland.