• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Terug naar home

Verzendkosten binnen Nederland

Kosten:
Bij bestellingen van € 50 of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd in Nederland. Wij nemen dan zelf de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 50 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor Nederland geldt dus:
- Gratis verzending bij bestellingen van € 50 of meer.
- Bij bestellingen onder de € 50 zijn de verzendkosten € 4,95

Verzendkosten binnen België en Duitsland

Kosten:
Bij bestellingen van € 50 of meer wordt de bestelling gratis thuisbezorgd in België en Duitsland. Wij nemen dan zelf de verzendkosten voor onze rekening. Bij bestellingen met een orderbedrag van minder dan € 50 rekenen we een bijdrage in de verzendkosten van € 4,95.

Voor België en Duitsland geldt dus:
- Gratis verzending bij bestellingen van € 50 of meer.
- Bij bestellingen onder de € 50 zijn de verzendkosten € 4,95

Verzenden met oog voor duurzaamheid:
MetOlijf.nl houdt van de natuur en staat voor duurzaamheid. Daarom worden al onze bestellingen verstuurd in een op maat gemaakte doos en is het eventuele opvulmateriaal biologisch afbreekbaar. Het is kraftpapier dat gewoon bij het GFT-afval kunnen. Heerlijk; verzenden zónder plastic vulling!

Tips voor het duurzamer retourneren:

Bij MetOlijf.nl begrijpen we dat het kan voorkomen dat een bestelling niet helemaal aan je wensen voldoet. Voordat je besluit een product te retourneren, willen we je graag bewust maken van de impact die retouren hebben op onze planeet. Ons doel is om je niet alleen de beste producten te bieden, maar ook om samen te werken aan een duurzamere toekomst.

De impact van jouw retour

Elke bezorging, inclusief retourzendingen, heeft een direct effect op het milieu. De transportbewegingen genereren CO2-uitstoot, wat bijdraagt aan klimaatverandering. We moedigen je aan om bewust na te denken over deze impact en samen met ons het aantal onnodige retouren te verminderen.

Wat gebeurt er met geretourneerde producten?

Vanwege de aard van onze producten - cosmetica en hygiëneproducten - worden geopende geretourneerde items niet opnieuw verkocht of herverwerkt. Dit beleid is in lijn met onze toewijding aan gezondheid, veiligheid en hygiëne. We streven ernaar verspilling te minimaliseren en vragen je daarom zorgvuldig te overwegen voordat je een aankoop doet. Stuur daarom alleen ongeopende producten retour - het heeft geen zin om geopende of gebruikte producten te retourneren. We kijken altijd naar een oplossing, maar we hebben een streng beleid op het gebied van retourproducten omdat gezondheid en veiligheid boven alles gaat.

Tips voor een duurzamere retour

Als je toch een product moet retourneren, help ons dan het proces zo duurzaam mogelijk te maken:

  • Efficiënt verpakken: probeer het product in de originele verpakking te retourneren. Als je meerdere items moet retourneren, probeer ze dan zoveel mogelijk in één doos te plaatsen.
  • Vermijd ducttape: Gebruik papieren tape in plaats van ducttape voor een milieuvriendelijkere optie.
  • Kies groen transport: Overweeg om lopend of fietsend naar het pakketpunt te gaan als dat mogelijk is.

Laten we samen bewuste keuzes maken

We moedigen je aan om bewuste aankoopbeslissingen te nemen. Neem de tijd om te overwegen of je het product echt nodig hebt en of het aan je verwachtingen zal voldoen. Bekijk de ingrediëntenlijst en lees de reviews. Heb je vragen of een product goed bij je past of twijfel je tussen bepaalde producten? Schroom niet en stuur ons een mail of spreek ons aan op de chat. Dit helpt niet alleen de milieubelasting te verminderen, maar zorgt er ook voor dat je aankopen doet waar je echt blij mee bent.

Dank je wel voor jouw inzet voor een betere planeet en geniet van de heerlijke producten van MetOlijf.nl.

Retourkosten binnen Nederland en België

Kosten:
Mocht je je bestelling, of een gedeelte daarvan, willen retourneren, binnen Nederland dan zijn deze kosten € 4,95 als de retour via ons verloopt. Vanuit België zijn deze kosten € 5,95. Doe je dit liever zelf of via een andere vervoerder dan Postnl, dan zijn deze kosten voor jezelf. Indien het pakketje wordt geweigerd aan de deur of het pakketje wordt niet afgehaald van een afhaalpunt zal deze worden behandeld als een normale retour. Dit betekent dat retourkosten in mindering zullen worden gebracht van het aankoopbedrag als het pakket bij ons retour komt. Ga naar MetOlijf.nl Retouren om je retour te regelen.

Wat zijn de verzendkosten naar andere landen binnen de Europese Unie?

Verzendkosten naar andere landen binnen de EU zijn € 13,95