• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Zelfzorg Insectwerend - Afterbites

Natuurlijke insectwerende producten en afterbites

Ben je op zoek naar insectenwerende middelen? De producten van MetOlijf.nl dragen bij aan het weren van insecten op een natuurlijke manier. Zo heb je geen last meer van hinderlijke muggen. Toch gestoken? Dan is een natuurlijke afterbite het product bij uitstek om direct jeuk en roodheid te verlichten. Probeer de insectenwerende middelen zonder parabenen nu en geniet van een zorgeloze zomer.Insectenwerende middelen kopen

Als je op vakantie gaat wil je geen last hebben van vervelende insecten. De natuurlijke insectenwerende middelen op basis van eucalyptus- en citrusoliën verdrijven insecten en zorgen ervoor dat je weer heerlijk kunt slapen, zonder gezoem om je heen. Ben je toch gestoken en wil je direct verlichting? Dan biedt de natuurlijke afterbite direct verlichting. Probeer nu de natuurlijke insectenwerende middelen zonder deet en parabenen en geniet van je welverdiende nachtrust.

Met een natuurlijke insectenspray houd je muggen op afstand

Met een DEET-vrije insectenspray houd je op een meer natuurlijke manier muggen en andere nare insecten op afstand, zonder het milieu aan te tasten of de dieren te doden. De insectensprays op MetOlijf.nl houden de muggen op afstand, zodat je ongestoord kunt genieten van een zorgeloze zomeravond. De ingrediënten, waaronder oliën afkomstig uit citrus en eucalyptus, zorgen ervoor dat muggen op afstand blijven, zonder dat je ze verder stoort. Ook is de insectenspray vriendelijk voor de huid, maar kun je deze ook over je trui sprayen. Met een natuurlijke insectenspray kies je voor een duurzame oplossing en geniet je van muggenvrije nachten.

Natuurlijk middel tegen muggen

Met een natuurlijk middel tegen muggen heb je in West-Europa geen DEET nodig (behalve als de lokale regelgeving dat voorschrijft; vraag in dat geval altijd advies bij de reisorganisatie), met een natuurlijk middel tegen muggen geniet je ook van een fijne zonvakantie. De natuurlijke ingrediënten, zoals eucalyptus- en citroenolie houden muggen effectief op afstand en dragen bij aan een zoemvrije avond. De natuurlijke ingrediënten in het natuurlijk middel tegen muggen kunnen op de huid of kleding worden gesprayed en zijn niet schadelijk voor de natuur. Met een natuurlijk middel tegen muggen houd je muggen ongeveer zes uur op afstand.

Toch gestoken? Gebruik dan een natuurlijke afterbite

Met een natuurlijke afterbite ben je zo van de vervelende jeuk af. Een natuurlijke afterbite kalmeert direct, voedt de huid en geeft verzorging, hydratatie en bescherming. De natuurlijke ingrediënten in de natuurlijke afterbite verzorgen direct het wondje, terwijl de jeuk wordt gestild en de huid wordt gekalmeerd. Hierdoor neemt de branderigheid af, heb je minder de neiging om te krabben en kun je de huid rustig laten herstellen.

Welke insectenspray en afterbite zijn geschikt voor mij?

We hebben een groeiend aanbod aan insectenspray en natuurlijke afterbite, waardoor het misschien lastig is om een keuze te maken in het aanbod. Stel daarom gerust al je vragen aan Mark; je kunt hem bereiken op de chat, deze vind je rechts onderaan de website. Hij helpt je graag verder. WIl je een persoonlijk productadvies of heb je vragen over één van de andere 1300 producten? Hij heeft antwoord op al je vragen. Natuurlijk ben je voor een insectenspray en natuurlijke afterbite ook bij MetOlijf.nl aan het juiste adres.