• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Gezicht Zero waste gezicht

Zero waste gezichtsverzorging

Je plastic afval reduceren, terwijl je elke dag geniet van een meer en meer stralende huid? Dat kan! MetOlijf.nl was de eerste aanbieder van 100% zero-waste cosmetica verzorgingsproducten voor het gezicht. Boordevol geconcentreerde actieve ingrediënten die je huid verwennen en verkwikken als ze in aanraking komen met water. Daarna drogen ze direct weer in, waardoor je ze overal mee naartoe kan nemen. Ideaal voor in de sportschool of op vakantie.Zero-waste gezichtsverzorging

Als je op zoek bent naar efficiënte gezichtsverzorging, maar dan zonder het gedoe van plastic verpakkingen, ben je bij MetOlijf.nl op de juiste plek. We hebben namelijk een enorm aanbod zero-waste gezichtsverzorging. Plasticvrij, troepvrij: goed voor de natuur, fantastisch voor jouw huid.

Duurzame gezichtsverzorging zonder plastic verpakking

Men wordt steeds bewuster en bedachtzamer op wat er in je gezichtsverzorging zit en hoe deze is ingepakt. Met zero-waste gezichtsverzorging hoef je je niet meer druk te maken om je plasticverbruik, want dat heb je niet meer. Wel zo makkelijk. En het allerfijnste: MetOlijf.nl verpakt en verstuurt altijd al je cosmetica duurzaam. We hebben er altijd samples bij, maar ook een ruim assortiment aan zero-waste samples, zodat je onze lijn lekker uit kunt proberen zonder extra veel te bestellen. Zo belast je de natuur niet, en scheelt het ook weer in je portemonnee.

Gezichtsverzorging zonder troep

We krijgen dagelijks de vraag of we gezichtsverzorging zonder troep verkopen. Daar kunnen we geen pasklaar antwoord op geven, aangezien voor de één een ingrediënt heel fijn is, terwijl een ander ervan gruwt. MetOlijf.nl verkoopt alleen maar gezichtsverzorging zonder troep, want elk ingrediënt is uitgebreid getest én goedgekeurd op Europees niveau. Ben je vegan, wil je gezichtsverzorging zonder microplastics, zoek je iets zonder sulfaten of een product zonder siliconen? Je vindt alle informatie bij elk product, maar je kunt ons ook gewoon een berichtje sturen via de chat; we helpen je graag in je zoektocht naar troepvrije cosmetica die écht bij je huid past.

Gezichtsverzorging zonder (micro)plastic

Steeds meer mensen worden zich bewust van hun plasticverbruik. Ook op het gebied van microplastics is er veel gaande. Maar waar mensen bij bedrijven kopen die dat ze helemaal vrij zijn van microplastic óf dat ze zeggen dat alles wat bepaalde apps zeggen waar is, komen vaak bedrogen uit. Want waar bij heel veel ingrediënten staat dat het microplastics zijn, blijkt het in de realiteit heel anders te liggen. We hebben uitvoerig onderzoek gedaan naar de huidige staat van microplastics in cosmetica en hebben gekeken naar wat de wetenschap zegt over bepaalde ingrediënten. Wil je producten op 100% plantaardige basis, of zonder ingrediënten die je liever niet hebt? Spreek ons even aan op de chat en we helpen je graag. Ook alle zero-waste gezichtsverzorging, al onze zepen, shampoo bars en nagenoeg de hele lijn van Kálliston past vast binnen je clean skincare routine.

Duurzame gezichtsverzorging zonder plastic vind je bij MetOlijf.nl

Duurzame gezichtsverzorging; we verkopen niet anders. Niet alleen zijn de plasticvrije producten heel fijn in gebruik, ook hebben we heel veel producten met (zoveel mogelijk) gerecycled plastic of glazen verpakking. Zoals Apivita, die een heel bewuste verpakking heeft. En al onze producten worden ingepakt met biologisch afbreekbare schuimpjes, zodat we je een 100% plasticvrije verzending garanderen. En wil je er zero-waste samples (of helemaal geen) bij? Laat het ons weten en we houden er natuurlijk rekening mee.