Merken Klantenservice
checkmark

Vandaag besteld, 27 maart in huis!

checkmark

Persoonlijk advies

checkmark

Gratis samples

webshop keurmerk
Home / Gezicht

Gezicht

Zorg goed voor je huid met natuurlijke gezichtsverzorging. Een te droge of juist vette huid, maar ook make-upresten zorgen voor een verminderde huidconditie. Natuurlijke gezichtsverzorging is de eerste stap naar een jongere, stralende en mooie huid. De natuurlijke gezichtsverzorging op MetOlijf heeft voor ieder huidtype de juiste producten en zorgt voor een intensieve reiniging en diepe verzorging. Zonder parabenen, maar met actieve ingrediënten uit de natuur.Gezichtsreiniging
Gezichtsreiniging Bekijk producten
Gezichtsscrub
Gezichtsscrub Bekijk producten
Gezichtscrèmes
Gezichtscrèmes Bekijk producten
Oogcrèmes
Oogcrèmes Bekijk producten
Gezichtsmaskers
Gezichtsmaskers Bekijk producten
Gezichtsolie
Gezichtsolie Bekijk producten
Acne verzorging
Acne verzorging Bekijk producten
Pigmentvlekken crème
Pigmentvlekken crème Bekijk producten
Lippenbalsem
Lippenbalsem Bekijk producten
Complete gezichtsverzorging
Complete gezichtsverzorging Bekijk producten

Natuurlijke gezichtsverzorging

Met natuurlijke gezichtsverzorging creëer je duurzame huidverbetering op basis van natuurlijke en organische oliën, krachtige vitaminecomplexen en stimulerende antioxidanten. Dankzij de afwezigheid van irriterende ingrediënten worden de actieve eigenschappen direct door de huid opgenomen en zo de huidbarrière hersteld en de vochtbalans gereguleerd.

Natuurlijke gezichtsverzorging op MetOlijf.nl

Met Olijf is marktleider in natuurlijke olijfcosmetica. De koudgeperste olie wordt rechtstreeks uit Kreta verscheept naar onze fabrieken in Athene, waar de organische olijfolie direct toegevoegd wordt aan onze natuurlijke gezichtsverzorging. Door de combinatie van actieve, organische ingrediënten, huidherstellende vitaminecomplexen en biologische plantenextracten, wordt de huid op een subtiele maar toch doeltreffende manier gereinigd, gevoed en verzorgd. Je merkt onmiddellijk het resultaat: natuurlijk is goed voor je huid!

Natuurlijke gezichtsverzorging voor natuurlijke schoonheid

Natuurlijke gezichtsverzorging is niet alleen goed voor de huid, maar ook voor de natuur. Naast dat de natuurlijke gezichtsverzorging extracten bevat van plant en kruid, zijn zowel de ingrediënten als het eindproduct nooit ofte nimmer op dieren getest. Dierproefvrije, natuurlijke gezichtsverzorging vind je uiteraard op MetOlijf.nl. Kunnen we je nog ergens mee helpen? Je kunt met ons chatten via de balk rechts onderaan de pagina, met ons mailen via info@metolijf.nl of bellen: (023) 583 1985 is ons nummer.