• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Blue Scents Spicy Woods Geurkaars
Blue Scents Spicy Woods Geurkaars
19,95
 

Blue Scents Spicy Woods Geurkaars

0 Reviews

De natuurlijke geurkaars op basis van soja heeft een harmonisch parfum van hout, amber en kruid. De ideale geurverspreider op koude avonden. Lees meer

19,95

Niet op voorraad

 
  • Zalige natuurlijke geurkaars
  • Met tonen van hout, kruid en amber
  • De ideale natuurlijke kaars voor winteravonden
  • Productbeschrijving
  • Gebruik

Blue Scents Spicy Woods Geurkaars

Warme winteravonden op de bank. Sneeuwvlokken dwarrelen langs het huis, terwijl de kou buiten zorgt voor beslagen ramen. De zachte idylle van de donkere avonden valt over je heen, terwijl je geniet van een kop warme chocolademelk. De winter is een heerlijk seizoen om te cocoonen en jezelf even uit de hectiek van alledag te plaatsen. Tijd voor introspectie en een waar moment voor jezelf.

Met de natuurlijke geurkaars Spicy Woods van Blue Scents Griekse cosmetica geniet je van een warme winternacht. De geur is werkelijk adembenemend. Hout, amber en kruid wisselt elkaar af tot een zeer rijke melange. Het heeft iets weg van de geur van Griekse kerken met honderden brandende kaarsen. Maar ook geeft het een gevoel van een boswandeling met een waterig zonnetje. Knisperende bladeren onder je voeten, terwijl de paddenstoelen en het natte mos vanuit je ooghoeken opdoemen. Spicy Woods is dé geurkaars voor koude, donkere dagen en geeft meteen een gevoel van welbehagen en warmte. 

Natuurlijke ingrediënten: 100%
Vegan: Ja

25 branduren
145gr

Knip voor gebruik de lont van de natuurlijke geurkaars, zodat deze niet te lang is. Laat de kaars altijd branden tot de bovenste waxlaag gesmolten is. Anders gaat je kaars ongelijk branden en dat is zonde. Voor de beste geurbeleving plaats je de kaars in een tochtvrije ruimte. Let op, de kaars altijd buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Laat een brandende kaars nooit onbeheerd achter.

Beoordelingen

0 / 5

0 beoordelingen

Reviews

Review toevoegen

Maak je routine compleet

op de complete set
Bewaar een stukje van de heerlijke zeep Wood in je linnenkast om continu een zalige zweem van dit prachtige, aardse parfum te ruiken. Ook natuurlijk meer dan geschikt voor gebruik onder de douche of als heerlijke handzeep.
Blue Scents Spicy Woods Geurkaars
19,95
 

Laat een review achter

Wat vind je van het artikel?
Blue Scents Spicy Woods Geurkaars
Laat een review achter
Versturen