• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Merken BIOselect Naturals

Microplasticvrije cosmetica van BIOselect Naturals

In 2002 is BIOselect opgericht met de visie om hoogwaardige cosmetica te produceren en te distribueren, met de nadruk op natuurlijke en duurzame ingrediënten. In 2005, gezien de toenemende vraag naar biologische cosmetica zonder microplastic, begon BIOselect met de productie van gecertificeerde biologische cosmetica onder de naam BIOselect Organic Skincare. Deze producten werden snel gedistribueerd in geselecteerde apotheken en biologische winkels in Griekenland. Vanaf 2023 is BIOselect microplasticvrije cosmetica exclusief te verkrijgen bij MetOlijf.nl.

Bezig met laden...

Natuurlijke cosmetica zonder microplastics

Met BIOselect Naturals kies je voor verzorging van je huid zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de schade die microplastics aan de natuur kunnen veroorzaken. Onze producten bevatten namelijk geen microplastics en zijn daarom vriendelijk voor zowel jouw huid als het milieu. Een heerlijke gedachte als je je lekker aan het verfrissen bent.

Griekse verzorging zonder siliconen en chemicalieën

Onze producten zijn geïnspireerd op de rijke, duizenden jaren oude traditie van de Griekse verzorging en zijn gemaakt met de beste natuurlijke ingrediënten die Griekenland te bieden heeft. BIOselect Naturals bevat geen siliconen en chemicaliën, waardoor het veilig is voor dagelijks gebruik en ideaal is voor degenen die op zoek zijn naar een gezonde en natuurlijke manier van verzorging. Dat geeft niet alleen een mooie huid, maar ook een fijn gevoel.

Met de hand geselecteerde verzorgingsproducten

Onze producten zijn met de hand geselecteerd om ervoor te zorgen dat we alleen de beste producten aanbieden. Wij geloven dat de natuur de beste verzorging geeft en daarom maken we gebruik van de kracht van de natuur in al onze producten. Uiteraard zijn alle producten wel uitvoerig dermatologisch getest (maar nooit op dieren) en voldoen ze aan de hoogste kwaliteitsstandaarden die opgelegd worden door de Europese Commissie.

Waarom overstappen naar duurzame cosmetica?

Er zijn veel redenen waarom mensen kiezen voor natuurlijke cosmetica. Een paar voordelen zijn:

  1. Veiligheid: natuurlijke cosmetica bevat vaak minder chemische stoffen dan conventionele cosmetica, waardoor het minder schadelijk is voor de huid en het lichaam. Dat geeft een prettig en gerust gevoel, terwijl je wel gewoon een stralende huid krijgt.

  2. Milieuvriendelijk: natuurlijke cosmetica is gemaakt van (veelal) natuurlijke ingrediënten die minder impact hebben op het milieu dan synthetische ingrediënten. BIOselect Naturals én Organic zijn daarnaast ook vrij van microplastics, waardoor ze geen impact hebben op de oceanen.

  3. Effectiviteit: veel natuurlijke ingrediënten hebben bewezen effectieve huidgezondheidsvoordelen voor de huid, zoals hydraterende, verzachtende en verzorgende eigenschappen.

  4. Ethische overwegingen: natuurlijke cosmetica is diervriendelijk en nooit op dieren getest.

  5. Persoonlijke voorkeur: sommigen voelen zich comfortabeler met het gebruik van producten die gemaakt zijn van natuurlijke ingrediënten, in plaats van synthetische stoffen. Dat is natuurlijk een eigen voorkeur, maar daarom heeft MetOlijf.nl wel besloten om uitsluitend de beste Griekse merken toe te laten, met een zeer uitgebreid gamma aan natuurlijke, duurzame verzorgingsproducten.

BIOselect; voldoet aan al je eisen voor een meer milieuvriendelijke badkamer

Met BIOselect Naturals kies je voor een meer milieuvriendelijke badkamer. Onze producten zijn niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Door te kiezen voor BIOselect Naturals kan je een positieve bijdrage leveren aan een duurzamere wereld.

Maak de switch naar BIOselect Naturals en ervaar de kracht van natuurlijke verzorging, exclusief verkrijgbaar op MetOlijf.nl. Wil je nog een stapje verder? Ga dan voor biologisch gecertificeerde producten van BIOselect Organic.