Merken Klantenservice
checkmark

Op werkdagen voor 18:00 besteld, morgen in huis!

checkmark

Persoonlijk advies

checkmark

Gratis samples

webshop keurmerk
Home / Kids / Zonnebrand voor Kinderen
Toon Filters
0
Onbeperkt

Zonnebrand voor Kinderen

Met de beste zonnebrand voor baby en kind laat je je kind op een veilige manier genieten van de zon. Naast beschermende kleding en een hoedje geeft een kinder- of baby zonnebrand bescherming tegen schadelijke UV-straling. Laat geen witte waas achter en trekt goed in de huid. 

Bezig met laden...
Macrovita Zonnebrandmelk voor Kinderen SPF50
Macrovita Zonnebrandmelk voor Kinderen SPF50

Natuurlijke zonnebrandmelk SPF50 voor kinderen of mensen met een ultra-sensitieve huid.

€ 23,95

remove add
Bestellen
Sea 'n Sand Zonnebrandspray XL voor Kinderen SPF50
Sea 'n Sand Zonnebrandspray XL voor Kinderen SPF50

Zon verstandig en gebruik de natuurlijke XL zonnebrandspray voor kinderen. Met SPF 50 en plantextracten.

€ 19,95

remove add
Bestellen
Sea 'n Sand Zonnebrandspray XL voor Kinderen SPF30
Sea 'n Sand Zonnebrandspray XL voor Kinderen SPF30

Wil je je kindje op een veilige manier laten genieten van de zon? Bescherm dan je kind met een natuurlijke zonnebrandspray met SPF 50 van Sea 'n Sand.

€ 17,95

remove add
Bestellen
Aphrodite Zonnebrandlotion Baby's en Kinderen SPF50
Aphrodite Zonnebrandlotion Baby's en Kinderen SPF50

Bescherm je kleine tegen schadelijke UV-straling met deze ultrafijne, niet-vette natuurlijke zonnebrandcrème van Aphrodite Skincare.

€ 24,95

remove add
Bestellen
Sea 'n Sand Zonnebrandspray voor Kinderen SPF50
Sea 'n Sand Zonnebrandspray voor Kinderen SPF50

Met de zonnebrandspray voor kinderen geniet je kindje van spelen in de zon en is hij of zij optimaal beschermd. Inclusief vitaminen en plantextracten. Laat geen witte waas achter en trekt snel in.

€ 13,95

remove add
Bestellen
Sea 'n Sand Zonnebrandspray voor Kinderen SPF30
Sea 'n Sand Zonnebrandspray voor Kinderen SPF30

Een uiterst effectieve en veilige natuurlijke zonnebrandspray voor kinderen met SPF 30. Geeft goede bescherming en kalmeert de huid.

€ 11,95

remove add
Bestellen

Beste zonnebrand baby en kind

Al onze zonnebrand baby en kind is vrij van oxybenzone en avobenzone, wij kiezen uitsluitend voor de best geteste en veilig bevonden SPF-filters. De beste zonnebrand baby en kind geeft niet alleen bescherming tegen zonnestraling, maar voedt, verzorgt en hydrateert de huid meteen, waardoor het huidje niet rood wordt. De hoge beschermingsfactoren zorgen voor een daadkrachtige bescherming en de natuurlijke, actieve ingrediënten werken direct huidverbeterend en -verzorgend. Een rustige huid die optimaal is beschermd tegen UV-straling. 

Naast SPF ook natuurlijke actieve werkstoffen

Naast de SPF-filters bevatten de natuurlijke zonnebrand voor baby's en kinderen ook huidverbeterende, kalmerende, beschermende en hydraterende actieve werkstoffen. Zo wordt de huid dus op meerdere manieren beschermd tegen zonnestraling en milieuvervuiling. Met de baby en kind zonnebrand geef je de huid extra hydratatie om uitdroging door de zon te voorkomen. Hierdoor blijft de huid babyzacht en effectief beschermd. De milde geuren in de baby en kinder zonnebrand zijn op basis van 100% natuurlijke aroma's, waardoor je geen last krijgt van irritatie. 

Hoe breng ik de baby en kinder zonnebrand aan?

Breng een ruime hoeveelheid baby en kinder zonnebrand aan op het gezicht en lichaam van je kindje. Breng het een kwartiertje voordat je de zon ingaat aan, zodat de SPF-filters het beste hun werk kunnen doen. De beschermende, kalmerende en hydraterende ingrediënten zorgen voor een frisse huid en verminderen jeuk of roodheid door de zon. Breng minstens om het uur aan, maar ook direct na het zwemmen. Ga niet de directe zon in op piekuren (tussen 11u en 15u) en laat je kindje altijd beschermende kleding dragen, zoals een t-shirt en een zonnehoed. Heb je vragen over de producten of wil je een persoonlijk productadvies? Spreek dan Mark aan op de chat; hij is de productspecialist van MetOlijf.nl en heeft antwoord op al je vragen. Ook voor de beste baby en kinder zonnebrand ben je aan het juiste adres!