• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Gezicht Oogverzorging

Natuurlijke oogverzorging

Versla tekenen van vermoeidheid, huidveroudering en een doffe uitstraling met de hoog-geconcentreerde natuurlijke oogverzorging van MetOlijf.nl. Van vederlicht oogserum tot intens huidverbeterend oogmasker tegenkraaienpootjes: met deze producten zie je er in een oogopslag vitaal, energiek, uitgerust en jeugdig uit. Geschikt voor elk huidtype, geformuleerd met de meest delicate en unieke extracten uit de natuur.Oogverzorging voor een natuurlijk resultaat

Of je nu snel last hebt van wallen door vochtophopingen of slaaptekort, donkere kringen doordat je oogcontouren een net wat donkerdere kleur hebben of kraaienpootjes van het lachen; met de natuurlijke oogverzorging van MetOlijf.nl geef je de oogcontouren de verzorging die ze verdienen.

Door je ogen nog meer te laten spreken, geef je je karakter meer expressie. Het is zonde om er vermoeid uit te zien terwijl je dat niet bent, of een doffe, matte uitstraling van de oogcontouren te accentueren. Met de oogverzorging van MetOlijf.nl geniet je elke dag van een stralende blik, terwijl je ze de juiste voeding, hydratatie en bescherming biedt.

Huidveroudering tegengaan met oogverzorging

De oogcontouren zijn het meest delicate stukje huid van ons hele lichaam. Het bevat geen talgklieren, dus kan zichzelf ook niet voeden met de nodige vetten om de huid soepel te houden. Ook is de huid zo’n tien keer dunner dan de rest van je gezichtshuid, waardoor je sneller last kan krijgen van blauwe kringen, maar ook rimpeltjes, schilfertjes en droogteplekken.

Hierdoor krijgen je ogen ook een oudere expressie dan je zelf wil. Ook daarom is oogverzorging belangrijk: door de oogcontouren in optima forma te houden, geniet je langer van een stralende, stevige en strakke, sterke huid. Hierdoor krijgen de oogcontouren een optisch liftend en verstrakkend effect, terwijl je alleen maar een voedende, natuurlijke oogcrème aanbrengt. Door de reflectie wordt het daglicht weerkaatst en ziet de blik er meteen een stuk frisser uit.

Ook komt eczeem bij de oogleden vaak voor, wat zorgt voor onnodige irritatie en plekjes. Door bijvoorbeeld de Moisturizing Relief Cream in te zetten op dagen waar hooikoorts welig tiert en je snel last krijgt van droge en schilferige oogleden, kan je de huid bij voorbaat al voeden en hydrateren.

Oogverzorging: zeker ook voor mannen

Mannen; ook voor jullie is het tijd om wat onder de ogen te smeren. Niet alleen houd je daarmee de huid in good shape, ook zorgt het direct voor een frissere blik en zie je er sterker en minder vermoeid uit. Oogverzorging voor mannen begrijpt MetOlijf.nl als geen ander; het moet snel, prettig smeerbaar en resultaatgericht zijn. Daarom hebben we verschillende gezichts- en oogverzorging voor mannen in één product. Zoals de gezichts- en oogverzorging voor mannen van Apivita bijvoorbeeld. Een publieksfavoriet en je hoeft niet met verschillende producten te smeren - wel zo makkelijk en handig.

Oogverzorging voor donkere kringen

Heb je last van een vermoeide blik doordat de structuur van de oogleden verandert of dat er een ophoping van melanine (de bruine ‘kleurstof’ van de huid) omdat je bijvoorbeeld een persoon van kleur bent of een genetische aanleg hebt voor donkere kringen onder de ogen? MetOlijf.nl heeft verschillende mogelijkheden om met oogverzorging donkere kringen aan te pakken: door te maskeren, de microcirculatie te stimuleren of de huid te verlichten en zodoende minder melanine te krijgen onder de ogen. Let wel; als je ogen wat verzonken zijn in de kassen en daardoor het licht niet goed reflecteert, kan je beter voor een crème gaan met microreflectoren. Het zijn een soort spiegeltjes die het licht weerkaatsen, waardoor het licht beter in de verzonken plekken kan komen en het zo lijkt dat de ogen meer spreken en donkere kringen opgelost of verminderd kunnen worden.

De beste oogverzorging tips voor snel resultaat

  • Breng je natuurlijke oogverzorging aan op een gereinigde huid en masseer het product het liefste in op een huid die niet helemaal droog is. Zo zorg je ervoor dat het water beter opgenomen kan worden door de huid;
  • bij droge ogen en oogleden is hydratatie het belangrijkste. Voorkom dus dat je in je ogen gaat wrijven en wrijf ook nooit met een handdoek je ogen droog, maar doe dat altijd deppend;
  • bij donkere kringen gebruik je het liefst een maskerende oogcrème en breng je die aan onder de binnenkant van je ogen, naast de neusbrug, en waaier je het product met deppende bewegingen uit tot boven de jukbeenderen.

De meest gestelde vragen over oogverzorging

Waarom oogverzorging gebruiken?

Doordat de huid rondom de ogen tien keer zo dun is als de rest van je gezichtshuid, is het zeer belangrijk om deze te voeden en beschermen. Dit helpt tegen irritatie, maar ook droogtelijntjes, rimpeltjes en craquelé. Oogverzorging helpt om de huid mooier, gladder en stralender te maken.

Wat is oogverzorging?

Oogverzorging is de complete routine om de oogcontouren en oogleden te beschermen, voeden en hydrateren. Door dat aanvullend te doen help je de huid tegen irritatie, zoals hooikoorts of eczeem, omdat je de vochtbalans een stimulans geeft.

Waarom oogverzorging kopen bij MetOlijf.nl?

MetOlijf.nl verkoopt al sidns 2014 de beste natuurlijke oogverzorging uit Griekenland. Vol voedende moisturizers, peptiden, en vetzuren die bijdragen om de huid jong, strak en sterk te houden en irritatie te verminderen.