• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Zonnebrandactie

20% korting op microplasticvrije zonnebrand

Nu 20% korting op alle onderstaande zonnebrandproducten van Apivita en BIOselect Organic! Wees er snel bij, want de actie gaat hard. Vier de zomer met MetOlijf.nl en laat je huid stralen - elke dag weer opnieuw.

Bezig met laden...

Zon verstandig en geniet van de mooiste huid van je leven

Het is natuurlijk altijd van belang om tijdens zonnige terrasmomenten zonnebrand te gebruiken, maar er zijn veel meer redenen waarom je zonnebrand elke dag zou moeten gebruiken.

  1. Zonnebrand is de ideale anti-aging! Er is geen betere manier om je huid te beschermen tegen verlies van collageen en volume dan met een SPF. UV-straling kan namelijk leiden tot vroegtijdige huidveroudering, zoals rimpels, fijne lijntjes en pigmentvlekken. Met een natuurlijke zonnebrandcrème verminder je de effecten van vroegtijdige huidveroudering en kan je huid er, zeker bij dagelijks gebruik, jonger uit latne zien.

  2. Vermindering van zonneschade. Zonneschade kan leiden tot verbranding, roodheid, een oneffen huidtextuur en -kleur, blaren en irritatie. Voorkom zonneschade door een SPF-filter te gebruiken, uit de directe zon te blijven tijdens piekuren en het dragen van beschermende kleding.

  3. Bescherming van de huidbarrière. De bovenste huidlaag, de epidermis, beschermt de huid direct tegen schade, vochtverlies en irritatie. Overmatige blootstelling kan leiden tot een beschadigde huidbarrière. Dit uit zich in tekenen van een atopische huid, zoals eczeemplekjes, droogte en schilfers. Door je huid te voeden met een antioxidantenrijke SPF-crème bescherm je niet alleen de huid, maar geef je de huid ook weer de glans, vitaliteit en sprankeling terug. 

Antioxidanten: de perfecte aanvulling op je SPF

Een gewone zonnebrandcrème is al fantastisch in het verbeteren van je dagelijkse huidverzorgingsroutine, maar als je kiest voor een antioxidantenrijke zonnebrandcrème ben je helemaal fantastisch bezig! Omdat een zonnebrandcrème nooit 100% bescherming biedt, zijn de aanvullende beschermende factoren van antioxidanten een fijne aanvulling. Antioxidanten beschermen de huid tegen vrije radicalen (die vooral worden veroorzaakt door roken en zonnebaden). Door een goede zonbeschermingsfactor te gebruiken, gecombineerd met antioxidanten in de crème of een antioxidantenrijk serum, geniet je van een goede bescherming en stralende huid.