• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Liftende gezichtsmassage

Liftende gezichtsmassage

Liftende gezichtsmassage

Liftende gezichtsmassage

Lang leve de liftende gezichtsmassages! Niet alleen is een goede work-out voor je gezicht leuk om te doen, het maakt je ook nog eens jonger. Zie een liftende gezichtsmassage maar als een ideaal hulpmiddel om je avondverzorging leuk en ontspannen te maken. Maar niet alleen dat: want met een liftende gezichtsmassage sta je ook nog eens stralend op. De actieve werkstoffen van het (door jouzelf samengestelde) serum trekken dankzij de massage diep in de huid en het verstevigen van je spieren zorgt voor een jonger uiterlijk met minder rimpeltjes en oneffenheden. Een liftende gezichtsmassage is dé techniek voor een fris en jong gezicht: en wij vertellen je hoe het moet!

Hoe werkt een liftende gezichtsmassage? 

Pak het professioneel aan en word beter dan de schoonheidsspecialiste! Wil je direct je fijne lijntjes aanpakken en professioneel aan de slag met een lifentede gezichtsmassage? Dan is de Face and Neck dry oil een múst! Vol essentiële oliën van olijf, jojoba en argan, toegevoegde vitamine E en het vochtinbrengende kelp zorgt voor een egale, stralende en zichtbaar jongere huid. Morgen al een nieuwe huid? Probeer het direct en koop het vandaag nog!

Liftende gezichtsmassage: begin met een reiniging

Make-up, vuil, zweet: je gezicht wordt niet mooier van viezigheid in je poriën. Maar je wilt daarnaast ook je gezicht niet uitdrogen. Was daarom nooit je gezicht met heet water, want heet water droogt uit. Terwijl het geheim van een jonge huid de perfecte vochtbalans heeft. Was eerst je gezicht met lauw (tegen koud aan) water en breng dan een kleine hoeveelheid reinigingsmelk aan. Onze reinigingsmelk van Macrovita is op basis van olijfolie en calendula. Waar de olijfolie strijdt tegen vrije radicalen en verstopte poriën, verzorgt en verzacht calendula de huid. Masseer in opwaartse, cirkelende bewegingen. Doe dit een minuut en spoel af.

Producten voor liftende gezichtsmassage

Om je liftende gezichtsmassage wat kracht bij te zetten, zou je kunnen kiezen voor producten die veel liftende eigenschappen hebben. Denk hierbij aan een liftende dagcrème op basis van arganolie, een liftend serum of een reinigingsmelk op basis van olijfolie, bol van antioxidanten die op celniveau de huid vernieuwen en herstructureren. Wil je weten welke producten het beste bij jouw huidtype passen? Mail ons gerust: we adviseren je graag.

Stap twee: de liftende gezichtsmassage

Laat de huid even drogen en pak een serum. Macrovita heeft een serum op basis van Marokkaanse arganolie, olijfolie uit Kreta en het gepatenteerde TimeCode, een actief ingrediënt op basis van lipo-aminozuur, dat huidverslapping tegengaat. Samen met de liftende gezichtsmassage levert dit serum indrukwekkende resultaten en houd je de huid jong en vitaal - waarbij de natuur je een handje helpt! Als je het serum hebt aangebracht op wangen, kaken, onder de ogen, op de neus, bij de kin, langs de kaaklijn, bij de neusbrug, op het voorhoofd en in de nek kun je de actieve ingrediënten langzaam insluizen. Begin bij de nek, waarbij je je handen om je nek sluit en met een stevige, langzame beweging omhooggaat. Stimuleer de doorbloeding en doe dit een minuut lang, waarbij je de ene hand over de andere laat gaan. Begin in het midden en ga langzaam naar de zijkanten van de nek. De liftende gezichtsmassage gaat vervolgens in een vloeiende lijn over naar je kaaklijn en masseer je met vloeiende bewegingen naar boven, tot vlak onder de ogen. Laat je handen over elkaar glijden en werk ritmisch en zorgvuldig. Doe eerst de linkerkant van je gezicht en vervolgens de rechterkant. Ga vervolgens met je wijsvingers naar je neusvleugels, druk langzaam en masseer onder de kaaklijn, tot aan de slapen. Doe dit voor een minuut en masseer daarna een minuutje je slapen, voor een ontspannend effect. Ga weer terug naar de neus en masseer langs de neus. Ga voorzichtig over de kaaklijn, vlak onder je ogen. Duw voorzichtig op de kaaklijn en langs de neus. Het lijkt alsof je neus een beetje gaat lopen, maar dat is normaal. Je stimuleert de doorbloeding en helpt afvalstoffen af te voeren. Masseer vanaf de zijkant van je ogen naar omhoog en geef je ogen een liftende massage. Doe dit ook bij je voorhoofd, vanaf de neusbrug. Een liftende gezichtsmassage eindig je door je wangen te masseren met omhoog cirkelende bewegingen. Geniet van de ontspanning en de liftende gezichtsmassage.

 

  Mark van MetOlijf.nl     01-05-2015 02:35     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.