filter_list

Filter

0
Onbeperkt

ACTIE

Tijdelijk krijg je bij aankoop van de Macrovita Tonic Lotion tegen Haarverlies en/of het Bio-Serum tegen Haarverlies, een shampoo tegen haarverlies gratis. (deze voegen wij aan je bestelling toe)
 

Natuurlijke producten tegen haarverlies

Haaruitval en haarverlies zijn vaak onoverkomelijk en erg vervelend. Toch kun je je haar, de wortels en hoofdhuid de perfecte vitaminecomplexen geven om het haar te revitaliseren, versterken en haarverlies en haaruitval te voorkomen of verminderen. Onze producten tegen haarverlies bevatten stuk voor stuk extreem veel antioxidanten, vitaminen en extracten om het haar, de wortel en de hoofdhuid een resolute boost te geven. Haarverlies tegengaan begint met het versterken van het haar. Probeer het nu en sta versteld van ijzersterk en veerkrachtig haar.Weergave:


Bezig met laden...
20%
visibility
shopping_cart

Olive-elia Shampoo tegen haaruitval

Natuurlijke shampoo tegen haaruitval. Geef het haar een boost vitaminen en krachtige plantenextracten voor vitaal en stevig haar....

9,95

7,95

10%
visibility
shopping_cart

Macrovita Shampoo tegen haarverlies

Een natuurlijke haarshampoo op basis van olijfolie, vitaminen en plantenextracten, zonder SLS en parabenen.

9,95

8,95

37%
visibility
shopping_cart

Macrovita Tonic lotion tegen haarverlies

Deze tonic lotion tegen haaruitval bevat actieve geconcentreerde plantextracten en vitaminen die de haarwortels revitaliseren en het haar...

26,90

16,95

29%
visibility
shopping_cart

Macrovita Bio-serum tegen haarverlies

Deze ampullen bevatten een sterke combinatie van actieve kruiden en vitaminen die de haarwortels verstevigen en het haar effectief...

34,90

24,95

visibility
shopping_cart

Aromaesti shampoo bar botanisch (haarverlies)

Versterkt het haar en voorkomt dat het haar verder uitdunt.

7,95

33%
visibility
shopping_cart

Macrovita Shampoo tegen haarverlies 2+1

Een natuurlijke haarshampoo op basis van olijfolie, vitaminen en plantenextracten, zonder SLS en parabenen.

26,85

17,90

Haarverlies voorkomen

Vaak zorgen externe factoren voor haarverlies. Teveel kammen, maar ook föhnen, te vaak verven of dof en droog haar dragen bij aan haarverlies. MetOlijf is de grootste online webshop met natuurlijke cosmetica met producten tegen haarverlies. De krachtige vitaminecomplexen, haarverbeterende oliën en beschermende plantextracten revitaliseren en versterken het haar zonder deze te verzwaren. Het resultaat? Minder haaruitval!

Haaruitval voorkomen

Haaruitval voorkomen is beter dan genezen. De vaak genetische aanleg voor haaruitval kan ervoor zorgen dat het haar vroegtijdig uitvalt. Haaruitval voorkomen is daarom een uitgelezen kans om extra lang van je haardos te genieten. Daarom gebruikt MetOlijf alleen producten van uitstekende kwaliteit met een extreem hoge dosis vitaminen, antioxidanten en haargroeiende proteïnen.

Vragen of productadvies nodig? Bel dan (023) 583 1985, mail naar info@metolijf.nl of chat via de chatbalk rechts onderaan de pagina.


| Meer