filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Geniet van een stralende lach met de natuurlijke tandpasta zonder fluoride en plastic bolletjes. Gebruik na de tandpasta vervolgens het biologisch mondwater van MetOlijf en laat je gebit weer stralen! Verfris en verzorg je gebit met de aangename natuurlijke tandpasta en mondwater van MetOlijf.Weergave:


Bezig met laden...
visibility

Rizes Tandpasta (whitening)

Een geheel natuurlijke whitening tandpasta op basis van de verzorgende eigenschappen van olijfolie, salie en mastiek. Ook geschikt voor...

5,95

visibility
shopping_cart

Rizes Tandpasta (gevoelige tanden)

Last van gevoelige tanden? De natuurlijke tandpasta van Rizes vermindert gevoelige reacties en houdt het gebit sterk. Ook geschikt voor...

5,95

visibility
shopping_cart

Mastic & Herbs Tandpasta (gevoelige tanden)

Natuurlijke tandpasta met mastiek; de bekendste hars uit Chios. Reinigt, verzorgt en verfrist. Bijzonder geschikt voor gevoelige tanden.

5,95

De natuurlijke gebitsverzorging van MetOlijf bestaat uit diverse tandpasta's en mondwater op basis van mastiek. De hars, die gewonnen wordt in de bossen van Chios, staan bekend om hun antibacteriële eigenschappen en aangename smaak. De hars heeft een zachte, maar toch intense smaak die neigt naar pepermunt en dennen. Voor een stralend en fris gebit gebruik je de natuurlijke gebitsverzorging van MetOlijf. Zonder fluoride, SLS of alcohol, maar juist de voedende eigenschappen die je gebit verfrissen, tandplak en gaatjes voorkomen en de tanden natuurlijk witter maken.


| Meer