• Gratis verzending vanaf €50,-
  • Voor 23:45 besteld, vandaag verzonden!
  • Kies zelf 2 gratis samples uit
Home Bronzer

Natuurlijke Bronzer

Bruin zonder zonnen; wel zo veilig en gemakkelijk: je gebruikt een bronzer, smeert je goed in en geniet van een golden touch. Het herleeft de natuurlijke zongebruinde huid, maar geeft ook een prachtige glinstering en egale gloed. Ideaal voor dagelijks gebruik of als je naar een feest gaat.

Bezig met laden...

Bruin zonder zonnen met een bronzer

Met een bronzer geniet je elke dag van het jaar van een zongebruinde huid, maar dan zonder dat je in de zon moet. Ideaal als je jezelf goed wil beschermen tegen UV-straling, maar toch een gebronsde gloed wil. De natuurlijke bronzer van Messinian Spa heeft daarnaast een gouden glittergloed die de huid een prachtige glans geeft en discreet en delicaat parfumeert met een mildzoet parfum.

Natuurlijk bruin: spray zonder gedoe

Met een bruin spray geniet je van een zongebruinde huid, een prachtige glinstering, maar heb je geen schadelijke effecten van UV-straling. Maar ook als je al een bruine huid hebt en je wil even die vakantiegloed laten herleven, gebruik je de bruin spray natuurlijke bronzer. Het haalt de natuurlijke gebruinde kleur naar boven en geeft een diepbruin effect met een charmante glinstering. Klaar met de kleur? Je spoelt het zo af onder de douche.

Hoe gebruik ik de bruin spray?

De bruin spray is eenvoudig in gebruik; breng de natuurlijke bronzer aan op je huid en smeer het goed uit, eventueel met een handschoen aan. De natuurlijke kleuren in de bruiningsolie blenden met je huidskleur en geven een dieper accent aan de huidkleur. Ook zal de kleur meer egaliseren voor een prachtige teint. Breng één keer per dag aan op de gereinigde huid voor het beste effect. Wil je een nog dieper resultaat? Gebruik dan eerst een scrubhandschoen om dode huidcellen te verwijderen. Vervolgens breng je de bruin spray aan op het lichaam en smeer je het goed in.

Bruin zonder zon met een bruin spray van MetOlijf.nl

Bruin zonder zon met een bruin spray van MetOlijf.nl; voor een prachtig resultaat. Heb je vragen over het product of over één van onze andere 1300 verschillende producten? Chat dan met Mark; hij is de productexpert van MetOlijf.nl en heeft antwoord op al je vragen. Je kunt hem bereiken via de chatknop rechts onderaan de pagina. Is hij er even niet? Geen probleem; laat een berichtje achter en hij komt er direct bij je op terug. Ook voor een natuurlijke bruin zonder zon bruin spray ben je bij MetOlijf.nl aan het juiste adres.