Marken Kundenservice
checkmark

Heute bestellt, heute versandt!

checkmark

Persönliche Beratung

checkmark

Kostenlose Tester

webshop keurmerk
Home / Selbstpflege / Cellulite & stretch marks
Toon Filters
0
Unbegrenzt

Cellulite & stretch marks

Heb je last van vervelende plekken cellulite? Wil je werken aan een stralend perzikhuidje? Cellulite en striae verminderen doe je met de rijk hydraterende producten van MetOlijf.nl. De kostbare anti-cellulite en striae-crèmes verstrakken, verstevigen en verbeteren de huid en bloedsomloop. Het resultaat? Een gladdere, meer egale, zichtbaar gevoede en heerlijk zijdezachte huid. Probeer het nu!

Wird geladen ...
Macrovita Dehnungsstreifencreme

€ 23,95

remove add
Kaufen
 Macrovita Straffende Creme

€ 22,95

remove add
Kaufen
 Macrovita Anti-Cellulite-Gel

€ 23,95

remove add
Kaufen
Macrovita Körperpeeling-Gel

€ 13,95

remove add
Kaufen
Macrovita Slimming Massage Oil

€ 11,95

remove add
Kaufen
Aphrodite Striae Bodycrème

€ 18,95

remove add
Kaufen
Aromaesti Koffiescrub Mango Tango

€ 8,95

remove add
Kaufen
Aromaesti Koffiescrub Copa Cobana

€ 8,95

remove add
Kaufen
Youth Lab Cellulite Free Serum

€ 29,95

remove add
Kaufen
Youth Lab Firmness Body Cream

€ 28,95

remove add
Kaufen
Olive-elia Peeling für Gesicht und Körper
Olive-elia Peeling für Gesicht und Körper

Das Peeling-Gel ist ein mildes Peeling für Körper und Gesicht. Die Inhaltsstoffe ziehen tiefer ein und die Haut fängt wieder an zu strahlen.

€ 9,95

remove add
Kaufen

Striae en cellulite verminderen

Cellulite en striae zijn ontsierende huidproblemen, die goed aangepakt kunnen worden. Door middel van massagetechnieken, beweging, een gezonde levensstijl en de juiste producten kun je beginnende cellulitis en striae verminderen. De huidoliën dringen diep in de porie en stimuleren de aanmaak van nieuw collageen. Door de producten krachtig in te masseren stimuleer je de bloedsomloop en kun je striae en cellulitie verminderen. Veel vrouwen hebben last van striae en cellulite, maar ook bij mannen komt het regelmatig voor. Overgewicht, hormonale schommelingen, een ongezonde levensstijl en te weinig beweging kunnen zorgen voor de gevreesde sinaasappelhuid.

Anti-striae en cellulite crème van MetOlijf.nl

De natuurlijke producten tegen striae en cellulite van MetOlijf.nl bevatten geen parabenen en zijn geheel dierproefvrij. Voor het beste en langdurige resultaat adviseren we je om dagelijks de anti-cellulite en verstevigende crèmes te gebruiken en krachtig in te masseren. Wissel de producten af met koude en warme douches, beweeg voldoende en laat je regelmatig masseren met de anti-striae en cellulite crème om de doorbloeding te verbeteren en de huidvernieuwing een boost te geven. Ook zorgt scrubben voor een egalere huidstructuur en betere glans, waardoor cellulite en striae minder opvallen.

Striae en cellulite zelf verminderen

- Beweeg veel; dit zorgt voor vetafbraak en sterkere spieren en een stevigere huid;
- Wissel warme douches af met koude momenten om zo de doorbloeding een stimulans te geven. Ideaal als je tijdens het douchen ook geniet van een scrubhandschoen om zo de oppervlakkige huidtextuur te verbeteren en te verfijnen;
- Gebruik dagelijks de natuurlijke verzorgingsproducten om striae en cellulite te verminderen en breng de producten stevig masserend aan;
- Eet gezond en niet te vet. 

Heb je vragen, wil je productadvies of wil je ons even persoonlijk spreken? Je kunt ons altijd bellen op (023) 583 1985, mailen via info@metolijf.nl of chat met Mark, rechts onderaan de pagina. Striae en cellulitis verminderen begint bij MetOlijf.nl.