filter_list

Filter

0
Onbeperkt

Veilig in de zon met de natuurlijke zonnebrandcrème voor het gezicht. De natuurlijke sunblock beschermt tegen UV-A, UV-B en infrarood. De natuurlijke ingrediënten dragen bij aan een sneller huidherstel en zorgen ervoor dat de zongebruinde teint langer aanblijft. De natuurlijke zonnebrandcrèmes bevatten géén parabenen, alcohol en oxybenzone. Onze zonnebrandproducten zijn veilig voor het gebruik, hebben een vederlichte formule, laten geen witte waas achter en zorgen voor continuë bescherming van de huid. Probeer nu!

Bezig met laden...
25%
visibility
shopping_cart

Macrovita Zonnebrand gezichtscrème SPF50

De natuurlijke zonnebrand gezichtscrème met factor 50 van Macrovita biedt je huid essentiële bescherming tegen UV-A, UV-B en IFR.

21,95

16,46

25%
visibility
shopping_cart

Macrovita Getinte zonnebrand gezichtscrème SPF50

Natuurlijke zonnebrand DD-cream SPF 50, zonder parabenen. Biedt hoge bescherming tegen de zon en heeft een natuurlijke tan. Geniet van...

21,95

16,46

Natuurlijke zonnebrandcrème met hoge factor

Ben je op zoek naar een natuurlijke zonnebrandcrème die je huid niet alleen beschermt met de beste (veilige) filters, maar ook je huid een langdurige hydratatie biedt en droogtelijntjes vermindert? Dan zijn de natuurlijke zonnebrandcrèmes met hoge factor van MetOlijf Natuurlijke Cosmetica dé zonnebrandproducten voor jou! Naast de beste veilige SPF-filters en natuurlijke en organische ingrediënten, is de formule vederlicht. De natuurlijke crème voelt niet zwaar of vet aan en laat geen witte waas achter. Je draagt de zonnebrandcrème gewoon als dagcrème: eenvoudig aan te brengen en met de juiste kalmerende, hydraterende en beschermende ingrediënten voor de mooiste huid van je leven.

Natuurlijke zonnebrandcrème gezicht

De natuurlijke zonnebrand gezichtscrèmes van MetOlijf.nl bestaan louter uit de beste SPF-filters die niet schadelijk zijn voor de huid. Daarnaast zorgen voedende, natuurlijke ingrediënten de huid, waardoor er geen fijne lijntjes en rimpels ontstaan. Ook draagt de natuurlijke zonnebrand gezichtscrème bij aan het behoud van een zongebruinde teint en wordt het gezicht gehydrateerd, beschermd en gevoed. Een stralende huid begint bij MetOlijf.nl. Advies nodig? Klik rechts onderaan de pagina om de chat te starten of stuur een mail naar info@metolijf.nl. Bellen kan ook: wij zijn doordeweeks bereikbaar op  (023) 583 1985.| Meer