• Gratis verzending vanaf € 50,-
  • Op werkdagen voor 18u besteld, morgen in huis!
  • Gratis samples bij je bestelling
Home Body & Bad Natuurlijke zeep Massagezeep

Natuurlijke massagezeep

Met een handgemaakte massage zeep bar geniet je van een diep ontspannende massage, worden spierknopen weggemasseerd én geniet je van een stralende, zijdezachte huid. Geniet van een natuurlijke massagezeep in de stijl van de Oosterse hammam en laat je huid stralen en intens ontspannen. Geniet van een handgemaakte massage zeep

Niets is heerlijker dan een ontspannende massage, toch? Laat spierknopen wegsmelten, geniet van diepe ontspanning en laat zelfs de meest vermoeide spieren ontspannen met een handgemaakte massage zeep bar. De massagezeep is handgemaakt met verse, biologische olijfolie uit Kreta en gegoten in de vorm van knopen, zodat je zelfs de meest moeilijk bereikbare spierknopen eenvoudig wegmasseert. Gespannen spieren ontspannen al vanaf de allereerste aanraking van de massagezeep en de huid wordt duurzaam gevoed, gehydrateerd en gekalmeerd. Laat jezelf masseren - of masseer jezelf - in de stijl van de Turkse hammam en geniet van een zeepmassage met deze handgemaakte massage zeep bar.

Laat spierknopen smelten met een massagezeep

Een massagezeep biedt uitkomst als je last hebt van vermoeide spieren, diep gelegen spierknopen en een droge of trekkerige huid. De handgemaakte massagezeep van MetOlijf is gemaakt met biologische olijfolie, aangevuld met plantextracten, vitaminen en vetzuren, zodat niet alleen de huid gemasseerd wordt, maar ook wordt gehydrateerd, gevoed, verzacht en verzorgd. Uitsluitend de allerbeste ingrediënten vind je terug in de handgemaakte, natuurlijke massage zeep, dus geniet je al vanaf de allereerste keer van een satijnzachte huid en ontspannen spieren. Maak de huid nat (bijvoorbeeld door te douchen en daarbij een heerlijk verzorgende douchegel te gebruiken) en masseer vervolgens met de massagezeep. De knopen in de massagezeep zorgen ervoor dat zelfs de meest diepe spierknopen ontspannen en wegsmelten, zodat je weer een heerlijk ontspannen lichaam hebt in een heerlijk zachte huid. Daarnaast stimuleert de massagezeep ook de doorbloeding, kunnen afvalstoffen gemakkelijker worden afgevoerd, wordt de huid steviger, de aanblik van cellulite verminderd en krijgt de huid een satijnen glans. Een massagezeep met vele voordelen, voor de beste huid van je leven.

Ook de massagezeep is met de hand gemaakt

Al onze olijfzeep die je vindt op MetOlijf.nl is met de hand gemaakt. Gebaseerd op soms wel eeuwenoude recepten die ervoor zorgen dat de biologische olijfolie op harmonieuze wijze wordt verzeept, waarna de zeepverbinding weer verbroken wordt als het in contact komt met water. Door biologische, koudgeperste op koude wijze te mengen, blijven alle vitaminen en antioxidanten in de massagezeep behouden en wordt de olijfolie weer vloeibaar als deze in contact komt met de huid. Hierdoor geniet je van een intense olijfzeepmassage, zonder dat de huid trekkerig of ruw wordt. Sterker nog; de huid wordt zijdezacht. Genieten van een massage én van een intens zachte huid? Gebruik dan de natuurlijke massagezeep van MetOlijf en je wil nooit meer anders.