Marken Kundenservice
checkmark

Heute bestellt, heute versandt!

checkmark

Persönliche Beratung

checkmark

Kostenlose Tester

webshop keurmerk
Home / Körper / Seife / Olivenseife
Toon Filters
0
Unbegrenzt

Suchen Sie eine strahlende und seidige Haut? Dann genießen Sie köstliche griechische Olivenseife. MetOlijf.nl hat die feinsten handgemachten Olivenseifen für Gesicht und Körper. Mit oder ohne Peelingpartikel oder frischen Lavendelblüten; MetOlijf hat für jeden etwas dabei. Geh grün; Nehmen Sie die Olivenseife von MetOlijf!

Wird geladen ...
Olive-elia Reine Olivenölseife
Olive-elia Reine Olivenölseife

Die natürliche Olivenölseife von Olive-elia ist reich an Feuchtigkeit und reinigt die Haut optimal.

€ 2,60

remove add
Kaufen
Aphrodite Olive Oil Soap (var. scents)

€ 1,95

remove add
Kaufen
-60%
Knossos Olijfolie Zeep (div. geuren)

€ 0,99

€ 2,50

remove add
Kaufen
-22%
Knossos Ezelinnenmelk Olijfzeep (div. geuren)

€ 3,50

€ 4,50

remove add
Kaufen
Macrovita Reine Olivenölseife

€ 2,90

remove add
Kaufen
-20%
Olive & Argan Seife

€ 1,20

€ 1,50

remove add
Kaufen

Natuurlijke olijfzeep uit Griekenland

Olijfzeep: misschien wel het meest bijzondere product uit onze collectie. De romige textuur en hoogwaardige kwaliteit van 's werelds beste olijfolie: olijfzeep is een wonder uit de natuur. Extra vergine olijfolie, van door de zon gekuste olijven, die rechtstreeks na de handpluk worden verwerkt door een kleinschalig familiebedrijf die al eeuwenlang het recept voor olijfzeep van generatie op generatie doorgeeft. Olijfolie en zout; de perfecte combinatie voor het verzepen van het vloeibare goud. Nadat de olijfolie en het zout met elkaar in contact zijn gekomen wordt het een uur lang gemengd en vervolgens gegoten in een mal. De zon laat de zeep indrogen en geeft een fantastische, diepe kleur zonder dat er kleurstoffen nodig zijn. Je voelt de kwaliteit van de olijzeep al bij de eerste aanraking: een stevige, harde olijfzeep waarbij het oppervlak langzaam smelt als het in contact komt met je huid. De zeepverbinding verbreekt en het wordt weer de extra vergine olijfolie met dezelfde hoge kwaliteit als voor de pluk: olijfolie is gewoon het allerbeste product voor een stralende huid. En of je er nu je handen mee wast of je lichaam mee verwent; met de 100% natuurlijke olijfzeep van MetOlijf.nl geniet je altijd van een stukje authentiek Griekenland.

100% natuurlijke olijfzeep in de grootste online zeepwinkel van de Benelux 

De natuurlijke olijfzeep van Macrovita, Mythos, Aromaesti, Fresh Secrets, Aphrodite en Rizes Griekse cosmetica is in vele uitvoeringen verkrijgbaar. Met of zonder scrubdeeltjes of verse toevoegingen, zoals lavendelbloemen of maanzaad. De 100% natuurlijke olijfzeep verzorgt en verzacht de huid. Maar wat dacht je van een natuurlijk parfum in je kledingkast? Leg een handgemaakte olijfzeep met jouw favoriete natuurlijk parfum tussen je kleding en geniet de hele dag van een aangenaam aroma. De natuurlijke olijfzeep van MetOlijf laat je genieten van het traditionele Griekenland. Koop nu een stukje handgemaakte olijfzeep en geniet van de ultieme wellness-beleving!

Olijfoliezeep van 's werelds beste olijven

We heten natuurlijk niet voor niets MetOlijf.nl. Dit is waarmee het voor ons in 2014 allemaal mee begon; het verkopen van uitsluitend de allerbeste producten op basis van extra vergine, biologische olijfolie uit Kreta. Het klimaat is gunstig, de grond voedzaam en de zonuren zorgen voor vitaminebommetjes aan 's werelds oudste bomen: olijfolie is gewoon een fantastisch product voor gezicht, lichaam en haar. En de essentie van het vloeibare goud vind je terug in de handgemaakte olijfoliezeep die je vindt op MetOlijf.nl. Al duizenden jaren een product dat wordt gebruikt om de (over-)gevoelige huid te kalmeren, de hydratatie te verbeteren en huidirritatie en huidproblemen te verminderen. Of je nu last hebt van eczeem, psoriasis, acne of juist een extreem droge huid; met olijfoliezeep verminder je zienderogen huidklachten, irritatie en droogte- of juist te vette plekjes op de huid. Met olijfoliezeep van koude persing geniet je van de meest stralende huid van je leven. Probeer zelf olijfoliezeep en overtuig jezelf; er is niets fijner dan je te wassen met een prachtig stukje, met zorg handgemaakte olijfoliezeep uit Griekenland.